Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peter17-latek

dziewczyny co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość peter17-latek

chcialem zadac wam dziewczyny powazne dla mnie pytanie. mam okropny kompleks zwiazany z wygladem mojego penisa. mam od urodzenia krotki napletek ktory sam sie zsuwa z zołędzi tak , że mam zasłoniętą albo samą koronę żołędzi czyli ten szerszy brzeg albo w ogole napeletk jest poznizej. czy widziałyście takiego i czy uwazacie ze to jest normalne i estetyczne, czy taki by wam sie podobal. choć jestem przystojny, to ten problem tak mnie ogranicza, ze nie jestem w stanie przemoc sie i zblizyc sie do dziewczyn. Prosze was o pomoc!!!

Gość Aneczkadziureczka
miałam kilku chłopaków ale wszyscy mieli normalne, przepraszam ! długie napletki zasłaniające w zwisie główkę. nie wiem więc czy to normalne i czy buy mi sie taki podobal :(

Gość peters17-latek
no właśnie:(((( piszesz normalne choc przepraszasz to uważasz, że takie penisy to norma, boje sie ze tak wlasnie jest, a ja jestem jakis nie normalnuie zbudowany...

Gość Aneczkadziureczka
No nie!!! myślę, że jesteś całkiem normalny, przecież sa faceci obrzezani którzy w ogóle nie mają napletków. Ja poprostu nie widziałam takich. ale może wypowiedzą się inne dziewczyny z większym doświadczeniem. Nie martw się !!

Gość moj brat ma takiego
widziałam takiego penisa. Mój brat ma takiego. jako dzieci razem sie kapalismy. dla mnie wlasnie taki klejnocik wyglada normalnie :) rzeczy przyszwyczajenia

Ja nawet bym się nie zorientowała, ze coś takiego jest "nienormalne". Poza tym, chyba nie bedziesz się kobiecie pokazywał w stanie spoczynku, nie? Bo i po co :P

Gość malinkaczekoladowa
no wiesz juz wszystko ;]

Gość ble ble bla bla
Hej, to nie jest problem! Nawet podobal by mi sie bardziej .

Gość moj brat ma takiego
nie jestesmy Zydami! Moj brat ma takiego i juz. mnie sie tez taki podoba

Gość moj brat ma takiego
Mój tato i wujek też ma takiego to normalne nie martw się

Gość ElŻbIeTKKa
taki penis to normalna choc rzadsza wersja :) nic z Żydami nie ma wspolnego. Mnie się takie też podobają, bardziej niż takie całkiem zakryte. I nie przejmuj sie peter takimi głupimi gadaniami jakichś ciemnkaow. Facetom nie bedziesz pokazywał :) a jeszcze raz powtarzam dziwczyny beda bardziej zadowolone, bo i estetyka i higiena i ....;)

Gość dziewczyny nie zwracaja takiej
na wyglad penisow jak się to facetom wydaje, oczywiscie ze lubimy ładny sprzet ale to nie najważniejsze. wiekszość dziewczyn w ogóle nie zastanawia się nad tym czy jest ze skórką i czy jest ona dłuższa czy krótsza, a jeśli już to raczej czy dłuższa, bo to niezbyt ładnie wygląda i rzuca się w oczy. dla mnie taka wystająca główka jest super ;) i chciałabym mieć faceta z takim. zatem peter do dzieła a nie martwić się i myślec jak mnie odbiorą :)

Gość ASIULEK19
dokładnie jak pisze moja poprzedniczka. napletek im krótszy tym lepszy, choć nie jestem za obrzezanymi penisami, takie mi się nie podobają. jeśli dziwczyna zwróci w ogóle uwagę na te część pena to wowczas gdy jest długa a nie krótka, mysle ze jestes szczescoiarzem peter bo wiekszosc facetow ma odwrotny do twojego problem. nie chcialabym byc na miejscu faceta ktory musi sie obrzezac!

Gość moj facet
ma niestety taki długi wiszacy ze jak mu stanie to nadal ma zasłoniętą całą główkę...:( bardzo go kocham więc to nie ma znaczenia, ale byłabym szcześliwa gdyby miał krótszy. ciesz sie wiec peter przyłączam się do zdania asiulka

Gość ANKAANKAankabarmanka
tak jest im krótszy tym lepszy :)))) ale MUSI być! dostarcza tyle przyjemnosci, ze nigdy nie chcialabym takiego calkiem bez

Gość krotki nick
penis w calkowicie odslonieta glowka jest normalny tak samo jak z calkowicie zaslonieta glowka. nie martw sie. glowa do gory. Jesli jakas dziewczyna tweirdzi ze t onie normalne miec glowke na wierzchu to powiedz jej zeby wypierdalala

Gość sylwia Poznan
moj chlopak, moj pierwszy :), ma takiego jak opisujesz peter. NIE wyobrazam sobie innego zwlaszcza takiego z długim napletkiem jakiego opisuje jedna z poprzednich dziewczyn. oczywiscie ze penis to tylko czesc faceta ;) i jesli sie go kocha to inne sprawy schodza na dalszy plan. ale estetyka tez jest wazna np. nie chcialabym wyjsc na plaze dla golasow z facetem ktoremu zwisa taki fald skory, chyba bym sie zapadla pod ziemie

Gość krotki nick
Sywlia chyba bardzo mloda jestes i niedojrzala jeszcze :)

Gość sylwia Poznan
tak jak napisalam ale to nie zmienia niczego. albo sie cos podoba albo nie, a ja wole takiego jak ma moj misiaczek:) no a ta wiszaca skorka to przyznasz ze niezbyt wyglada?

Gość moj facet
niestety dlugi napletek naprawde nie wyglada dobrze. Moj facet niestety nic z tym nie chce zrobic. sugerowalam mu tylko skrocenie, dowiadywalam sie nawet u urologa ze tak sie robi, wiec facet nadal ma sie czym okryc:) ale tak nie wisi. niestety nie chce o tym slyszec. poza tym sam sie wstydzi na basenie czy plazy....:( rowniez seks nie jest taki jakby sie chcialo. dziwne jeakies jest uczucie ...

Gość ANKAANKAankabarmanka
no taki dlugi to chyba rzeczywiscie nie dostarcza tylke przyjemnosci. ale taki w sam raz to tak, gdy sie czuje jak sie zsuwa i potem w postaci waleczka dodatkowo drazni pochwe ....;) to jest odlotowo.

Gość Agamemnon25
rzeczywiscie penisy sa rozne i takie z czesciowo odsłoni ęta żołędzią są normalne. ja mam nieco dłuższy napletek tak że nie widać końcówki ale i nic nie zwisa na szczęście !!! chce jednak dziewczynom uzmyslowic ze dla faceta wyglad klejnotow to wazna rzecz. w koncu nam wystaje wiecej niz wam ;) a mimo to wy macie komplesy na temat dlugosci warg czy wystajacej łechtaczki. rzeczywiscie jednak kobiety sa bardziej nastawione na uczucia a my jestesmy wzrokowcami :)

Gość dyyyc
na moim penisie skórka też się zwija za główką , która zawsze jest cała na wierzchu. jakos się skurczyla w ciagu paru lat

Gość mój jest chyba
Normalny