Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikipediaaa

jak zadowolic faceta który jest dlugodystansowcem?

Polecane posty

Gość wikipediaaa

jak w temacie jak zadowolic faceta który jest dlugodystansowcem? spotykam sie od miesiaca z zajebistym facetem i pierwszy arz w zyciu mam takiego ktory nie dochodiz po 5 minutach. super sprawa bo chlopak mzoe godzinami ale martwi mnie to ze czasem ajk jzu nie daje rady, wszytko mnie boli i musimy przerwac a on nie doszedl. co zrobic zeby go doprowadzic do orgazmu? jakeis sposoby na dlugodystansowcow? bede wdzieczna za pomoc;)

to nie robisz mu pały? Moja zawsze się domaga na koniec, jak już nie może.

Gość wikipediaaa
pały? ze loda?

Gość wikipediaaa
a cos poza lodzikiem?

Gość wikipediaaa
???? ktos jeszcze pomoze?

Gość ciekawskiii
skoro on jest dlugodystansowcem to ile razu dochodzisz podczas jednego zblizenia? moze on chce cie kilka razy zaspokoic?:) j atez mam podobnie ze moge dlugo ale to siedzi w glowie jak chce szybko to szybko dojde:D partnerka nie narzeka bo dochodzi kilka razy

Gość wikipediaaa
no włansie ja kilka razy dochodze a on nic;p jak z nim gadalam o tym to on mowi ze on to wlansie kontroluje i chce tak dlugo, bo lubi i chce zeby mi bylo dobrze. i niby wszystko ladnie pieknie ale martwie sie ze czasem konczymy cala zabawe a on nie dochodzi ;/

Gość ciekawskiii
a to juz troche dziwne:) no chyba ze nie musi albo ni elubi dojsc za kazdym razem

Gość wikipediaaa
albo cos robie nie tak;(,

Gość wikipediaaa
mozna nie lubic dochodzic za kazdym razem?;p

Gość ciekawskiii
no wlasnie nei wiem czy mozna nie lubiec

Gość ciekawskiii
moze mu jakas pozycja nie odpowiada wiadomo w niektorych dochodzi sie szybciej a w niektorych wolniej

Gość wikipediaaa
no dobra, moze sie zabardzo kontroluje albo zaczesto na recznym jedzie;p nie wiem, ale co ja moge zrobic zeby sie rozplyna i jzu zadna kontrola nie pomogla?

Gość ciekawskiii
wszystko uzaleznione jest od tego co on lubi

za dużo sobie walił w młodości hihihihihihi

Gość wikipediaaa
ciekawskiii to napisz co Ty lubisz moze na niego tez podziala;D

Gość Doktor marchewa
W tej sytuacji pozostaje tylko anal. Daj mu do zabawy ciasne oczko, to dojdzie.

na mojego post działał jeszcze gorzej..musisz wymyslec, zrobic cos co bedzie dla niego nowym dodatkowym pobudzeniem... opieranie sie na głowie i 2 dłonie na klejnotach i specjalny :D mazaż... to pomagało odrazu tak się odprężał ze po kilku minutach byl koniec, lekko nie było sie tak skupić po 3,4 orgazmie ale czego sie nie robi jak sie cos go kogoś czuje i on robi taaaaaaaaaaak dobrze

Gość wikipediaaa
noo maly post to wlasnie mamy, wiec moze jak sie jutro zobaczymy bedzie inaczej;p zaraz sie zabieram do czytania w necie roznych sztuczek i Wasze tez zastosuje;D dzikei

Gość taktaram
wikipediaaa po co zmieniasz to co jest dobre ? skoro facet nie dochodzi to znaczy , że tak chce , przecież nie robi tego wbrew sobie , większośc facetów ma problem jeśli chodzi o drugi raz, w przeciwieństwie do was :p, więc woli trochę poczekać i bzykać się dalej , bo po wytrysku nie ma już ochoty. sama przyjemność przy orgazmie trwa kilka sekund ale dochodzenie do niego już znacznie dłużej , więc sama sobie odpowiedz , co lepsze :) poza tym to kwestia trochę zgrania , on niechce skończyć zanim ty nie dojdziesz , więc spokojnie wyluzuj po prostu , nie rób nic na siłę, bo schrzanisz :) , cięsz siężyciem , walcz z próchnicą :P :)

Gość wikipediaaa
hmm ja nie chce nic przyspieszac, znienaic itd, po prostu chce zeby na koniec i on mial orgazm, bo czasami konczymy a on nic. wiem ze mu jest przyjemnie itd ale martwi mnie to ze nie zawsze ma wytrysk;p no ale faktycznie moze poprostu trzeba sie zgrac a my jeszcze zamalo o sobie wiemy ;)

Gość uppppppup
up, ciekawe

Gość Boska suczzz
A ja jak już mam dość to daję swojemu w anuska zasadzić i wtedy max 3 minutki i tryska jak fontanna :-) To chyba byłoby dobre rozwiązanie dla większości Pań w ciasny analek dać się wybzykać :-)

Mój tez jest długodystansowcem, tzn tak mi się wydaje, bo średnio kochamy się 2 h, ale dlatego, ze on to przedłuża , tzn jak już czuje , ze ma dochodzic to robi mi minete itp.. Oboje lubim długo i na różne sposoby, ale nie dłużej niz 2 h a nie krócej niż godzinke;)

Gość Marcioch
Może po prostu ma orgazm ale bez wytrysku? O ile wiem można się tego nauczyc. Poszukaj czegoś o kontroli wytrysku.

może po prostu zapytaj go dlaczego tak jest i będzie najprościej:)

Gość Panxxx25
zacznij sie bawic jego odbytem,masuj,liz,wkladaj paluszka.Trysnie jak z pompy