Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdi26

jak to sprawdzić czy mu sie naprawde podobam? PORADZCIE!

Polecane posty

Gość magdi26

Jestem z moim facetem juz dwa miesiace. Nie jestem jakas maszkarą, ale super laską tez nie jestem. Powodzenie zawsze miałam średnie, moze dlatego, że jestem nieśmiała. Zawsze byłam taką szarą myszką, zwykła, normalną dziewczyną. Bardzo kocham mojego faceta i staram się dla niego wyglądać jak najlepiej. Słyszę od niego komplementy, że jestem piękna, sliczna itd., ale nie wiem czy są one szczere. Jak niekiedy slyszę jak faceci w swoim gronie rozmawiają o swoich dziewczynach, to się aż za glowę lapię. Jak to sprawdzić, czy on mówi prawdę? Czy mu sie naprawdę podobam? Znacie jakieś metody? Poradźcie.

Gość dissolved girl
Ehm...jakbyś mu się nie podobała, to by z Tobą nie był :)

Gość A ja jestem po drugiej stronie
ty masz naprawdę 26 lat? wywód jak 16 latki...sorry

Gość magdi26
dissolved girl ale ja bym chciała to jakos sprawdzić. Dla każdego faceta wygląd jest wazny. Przez pytanie nie sprawdze, bo moze mówi mi to, co bym chciała usłyszeć

Gość dissolved girl
Ale to, że on z Tobą jest to jest właśnie ten dowód :p Chyba, że jest jakimś desperatem i żadna go nie chce.

Gość magdi26
no ale faceci są ze swoimi dziewczynami, mówią im komplementy, a w swoim gronie obrabiają im tyłki, smieją sie z nich. Okropne! Mam dwóch braci, do których non stop przychodzą kumple i nieraz słyszę to i owo.

Gość magdi26
Są jakieś sposoby żeby to sprawdzic? Skąd mam wiedzieć czy nie śmieje się ze mnie za plecami jak inni faceci? nie jestem jakaś paskudna, ale na miss także nie wyglądam. Można było by się przyczepić do kilku rzeczy.

Gość GrubyBolo
Zrób tak! Weź swoje dwie koleżanki i róbcie mu trzy dni pod rząd loda tak, żęby codziennie robiła mu inna o tej samej godzinie. Za każdym razem mierzcie czas potrzebny twojemy facetowi do osiągnięcia orgazmu (t) oraz objętość ejakulantu (V). Następnie obliczcie poziom zadowolenia facet (Q) ze wzoru Q=V/t. Jeżeli osiągniesz najgorszy wynik to znaczy, że mu się nie podobasz, jeżeli najlepszy to, że mu się podobasz. Jeżeli zaś pośredni to znaczy, że prędzej czy później i tak cię zdradzi.

Gość GrubyBolo
Zrób tak! Weź swoje dwie koleżanki i róbcie mu trzy dni pod rząd loda tak, żęby codziennie robiła mu inna o tej samej godzinie. Za każdym razem mierzcie czas potrzebny twojemy facetowi do osiągnięcia orgazmu (t) oraz objętość ejakulantu (V). Następnie obliczcie poziom zadowolenia facet (Q) ze wzoru Q=V/t. Jeżeli osiągniesz najgorszy wynik to znaczy, że mu się nie podobasz, jeżeli najlepszy to, że mu się podobasz. Jeżeli zaś pośredni to znaczy, że prędzej czy później i tak cię zdradzi.

Gość magdi26
Gruby Bolo, bardzo śmieszne. :D Ktoś ma jakieś pomysły? Ale faceci powiedzcie, czy często mowiecie swoim partnerkom to, co chcą usłyszeć, żeby im nie robić przykrości?

Gość GrubyBolo
Ja zawsze mówię swojej kobiecie, że jest najpiękniejsza i takie tam dyrdymały. Ale jak trafi się inna chętną na małe capu capu to nigdy nie odmawiam. Nawet jak jest lekko brzydsza od mojej. W łóżku jak w pracy. Liczy się przede wszystkim doświadczenie nabywane poprzez nieustanną praktykę w różnych firmach.

Gość magdi26
Gruby Bolo a podoba Ci się Twoja dziewczyna tak naprawde?

Gość GrubyBolo
Jasne, że mi się podoba. No ale podobają mi się też inne dziewczyny. W końcu jestem facetem.

Gość magdi26
Ale nie śmiejesz się z niej z kolegami? Mnie to przeraza. Jeden chłopak z mojego roku opowiadal o swoim życiu intymnym naszym wspólnym kolegom. Śmiał sie ze swojej dziewczyny, że jest oblesna ale i tak ją puka, bo nie ma kogo innego. :/

Gość magdi26
up