ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 inaczej mówiąc tradycyjne podejście do związku: facet, głowa rodziny i żywiciel, kobieta - rodząca i wychowująca dziecko, zajmująca się domem itd. Bo wiesz, powiedzenie że jest się tradycjonalistą, to jeszcze mało - trzeba to dookreślić, bo jak na razie to tylko twoja pusta deklaracja.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "czyżbyś w tradycyjny sposób podchodził do modelu rodziny? coś w stylu; facet zarabia na dom, a kobieta siedzi w domu i wychowuje dziecko?" Na przyklad. Choc jednak preferuje kobiety niezalezne. Ale jesli chcialaby zajmowac sie domem i dzieckiem, to bym to uszanowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - wiesz moze jak sie dalej potoczyly losy wszystkich czterech ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 tia.... i z jednej pensji utrzymałbyś rodzinę ..... no no... ambitny plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 19, 2012 Najpiękniejsza, bardzo mi inny nick przypominasz. Wyluzuj trochę bo kobiety ze wścieklizną macicy nikt nie będzie chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "mądralo moze dla ciebei tradycjonalizm = kobieta kura domowa, facet pan i władca, napewneo jednak nie znaczy to to samo co dla mnie " Ja akurat preferuje kobiety ambitne i niezalezne. I tradycjonalizm nie ma tu nic z tym wspolnego. Ja napisalem czym jest tradycjonalizm z mojej strony, jako faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 wlasnei nei napisałeś napsiz czym jest dla ciebei tradycjonalizm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 23:24 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Najpiękniejsza, bardzo mi inny nick przypominasz. Wyluzuj trochę bo kobiety ze wścieklizną macicy nikt nie będzie chciał Panie sie znaja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 cześć KW i tka nei ma tu nikogo ciekawego więc mogę kąsać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "inaczej mówiąc tradycyjne podejście do związku: facet, głowa rodziny i żywiciel, kobieta - rodząca i wychowująca dziecko, zajmująca się domem itd. " Facet glowa i rodziny i zywiciel. Kobieta jesli chce to pracuje, ale kiedy zajmuje sie dzieckiem podczas okresu macierzynstwa wie, ze moze liczyc na swojego partnera w tym czasie, takze pod wzgledem fianansowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "tia.... i z jednej pensji utrzymałbyś rodzinę ..... no no... ambitny plan" no bez przesady, da się, ale normalna kobieta ma swoją dumę i nei chce być utrzymanką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna mniej wiecej wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 19, 2012 Lepiej być zawsze sobą... Czyli jakby teraz ktoś ciekaw był to nie chciałabyś go do siebie zrazić, ale z racji tego, że nie ma takiej osoby to piszesz co masz ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 madralo, a w domu? współpraca w sprzataniu, gotowaniu czy kobieta zajmuje sie domem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "Czyli jakby teraz ktoś ciekaw był to nie chciałabyś go do siebie zrazić, ale z racji tego, że nie ma takiej osoby to piszesz co masz ochotę?" w sumei masz rację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "tia.... i z jednej pensji utrzymałbyś rodzinę ..... no no... ambitny plan" Kwestie finansowe w moim przypadku nie maja wiekszego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "wlasnei nei napisałeś napsiz czym jest dla ciebei tradycjonalizm " Napisalem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 napisałeś? "Facet glowa i rodziny i zywiciel. Kobieta jesli chce to pracuje, ale kiedy zajmuje sie dzieckiem podczas okresu macierzynstwa wie, ze moze liczyc na swojego partnera w tym czasie, takze pod wzgledem fianansowym." dla mnei to mało, to tlyko jedna kwestia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "madralo, a w domu? współpraca w sprzataniu, gotowaniu czy kobieta zajmuje sie domem?" Nigdy nie wyslugiwalem sie kobietami. Tak mnie nauczyla m.in. moja mama. Kombinuj dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 19, 2012 Szkoda, że mam rację...same maski, ściągnęłaś tę miłą a przywdziałaś złośliwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 KW ów facet sobei na to zasłużył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "dla mnei to mało, to tlyko jedna kwestia" No coz, widac umknal ci jeden post:) Ale nie, przeciez wiesz co to zerojedynkowosc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia &19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - a co bylo "nie tak" z ta ostatnia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "bycie osoba wierzaca" taaa i meiskzanie na kocia łapę z 4 dizewcyzna z kolei, grzeszenei z premedytacją ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "szacunek i specjalne traktowanie kobiet " tzn. proponowanie dziewczynie meiskzania na probe by ją "przetstować" jaka jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 " 23:27 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "tia.... i z jednej pensji utrzymałbyś rodzinę ..... no no... ambitny plan" no bez przesady, da się, ale normalna kobieta ma swoją dumę i nei chce być utrzymanką " Oj, marzycielka Jak urodzisz dziecko, to i tak przez jakiś czas będziesz na utrzymaniu faceta i musisz się liczyć z jego pomocą: i finansową i inną.... :) Nie szalej z tą dumą kobiecą, bo jeszcze nie raz będziesz musiała ją schować pełniąc rolę żony i matki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "taaa i meiskzanie na kocia łapę z 4 dizewcyzna z kolei, grzeszenei z premedytacją" Po pierwsze nie z 4 tylko z 3. Po drugie co ma wiara w Boga do mieszkania z kobieta? Zuzanna: po poltora roku stwierdzilem, ze to jednak nie "to" i powiedzialem prawde chcac zaoszczedzic jej czasu, zeby mogla sobie ulozyc zycie z kims innym. Nic nie bylo nie tak. Wszystko bylo w porzadku. Ale uczucie niestety wygaslo. Moze to glupio brzmi, ale tak bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobra to ja Napisano Maj 19, 2012 napisz do mnie 31422208 jestem normalny i pragne powaznego zwiazku ze spokojna dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dobra to ja Napisano Maj 19, 2012 jesli oczywiscie nie bedzie ci przeszkadzac moja zla sytuacja rodzinna!!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "tzn. proponowanie dziewczynie meiskzania na probe by ją "przetstować" jaka jest?" Nigdy nie zrobilem niczego podobnego. Caly czas nadajesz negatywne zabarwienie wydarzeniom, ktore w rzeczywistosci wygladaly zupelnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach