njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 ej, nie rób tak! mądrala to mój ziom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 dyz iz mi - przyznam szczerzez ze tez pilnie obserwowalam czy najpiekniejsza da rade wyprowadzic najmadrzejszego z rownowagi. Ale chyba jednak nie. Punkt dla najmadrzejszego. Ciab - ale naj chyba sobie wlasnie nie bardzo radzi .. ale to moze tylko moja interpretacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 dyz ja sie starałam bronić jego racji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 ona jest naj i on jest naj hmmmm... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "jest taka neipisana zasada, że kobieta nie żebrze o uczucia tj. nei prosi faceta by sie zdeklarowal" I jak tak robie. Kobiety, ktore zebraly o moje uczucia zawsze mnie odpychaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ale jednak dałes sie namówić na wspólne meiszkanie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 Njunja... a to Mądrala?:) mmmmm....:)nie wiedziałam a chodzą słuchy, że to mega przystojniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 20.05.2012] 00:35 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie ciab A to, ze lubie kobiety o takiej konstrukcji psychologicznej jak fiku mikuuu to inna sprawa Pisalam juz ze bedziecie para klocacych sie staruszkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ja bedę wieczni młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "podejrzewam, że ten topik ma nacelu wyprowadzenie najmądrzejszego z równowagi " Tylko dwie osoby na swiecie potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 ciab - musi byc przystojniak. Cztery zwiazki przed 30 ? To mowi samo za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 nie mam pojęcia, jak wygląda, pewnie megaprzystojny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "ylko dwie osoby na swiecie potrafia mnie wyprowadzic z rownowagi" napisz jakie, to wezwiemy posiłki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "ciab - musi byc przystojniak. Cztery zwiazki przed 30 ? To mowi samo za siebie." to mówi, że jest neistabilny i neipewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 00:40 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 19 ciab - musi byc przystojniak. Cztery zwiazki przed 30 ? To mowi samo za siebie. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ....ółups.... przepraszam... mam nadzieję,że nie było słychać mojego parknięcia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 a oprócz tego jest stojący z wilkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 00:41 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "ciab - musi byc przystojniak. Cztery zwiazki przed 30 ? To mowi samo za siebie." to mówi, że jest neistabilny i neipewny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahaha... litości....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "mądrala to mój ziom" Czyli jednak Poznan?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyz iz mi Napisano Maj 20, 2012 zaczyna się... czas się ewakuować w obliczu zbliżającej się fali śliny i innych soków miłosnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "a oprócz tego jest stojący z wilkami" mialas na myśli uciekajacy przed wilkami? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 20, 2012 Chyba przed Wilczycami - jesli juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 Poznań, w czasie przeszłym ale jednak konstytutywnym dla mojej osobowosci ;) ja się slinić nie będę, bez obaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "ale jednak dałes sie namówić na wspólne meiszkanie" Nie z kobietami, ktore "zebraly" o moje uczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 00:42 [zgłoś do usunięcia] dyz iz mi zaczyna się... czas się ewakuować w obliczu zbliżającej się fali śliny i innych soków miłosnych Luśka, nie panikuj:) a towarzystwo fajne ... brechtaj i Ty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyz iz mi Napisano Maj 20, 2012 A co już taka wyschnięta jesteś? Przykro mi że nie wspomniałaś o mnie...w żadnym kontekście:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 pytanei faceta czy mogę sie do ciebei wprowadzić, to zebranie o uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 Nie z kobietami, ktore "zebraly" o moje uczucia. czyli tańczący z wilczycami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
njunnujn 0 Napisano Maj 20, 2012 o,j no chciałąm kontynuować tą apoteozę mądrali, ale jesteście złośliwe: stojący brzmiało tak dostojnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 "napisz jakie, to wezwiemy posiłki" fiku mikuuu posilki Ci nie pomoga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyz iz mi Napisano Maj 20, 2012 tę apoteoze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach