Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdffffd

Pieczenie/kłucie penisa przy seksie w gumce... mimo, że wcześniej było ok

Polecane posty

Gość ffdffffd

No właśnie, czym może byćspowodowane pieczenie penisa (i jego suchość) przy stosunku w gumce (lub seks oralny bez zabezpieczenia), podczas gdy kiedyś takie dolegliwości nie występowały? On jest moim pierwszym, więc chyba odpada, że to moja wina... a może jednak? Jakie mogą być przyczyny? Dodam, że ja ostatnio tez miewam dziwnie często problemy z infekcjami miejsc intymnych

Gość avaro
A ma jakieś krostki??

Gość bimbam sobie :)
Pewnie jakaś substancja zawarta w gumce tak działa, wypróbuj inny rodzaj prezerwatyw, testuj.

Gość ffdffffd
Tego nie zauważyliśmy... martwię się, że to może być moja wina, chociaż nie wiem z jakiej paki miałoby tak być

Gość avaro
w sumie jak to było w gumce to mało prawdopodobne... pewnie to przez prezerwatywe;)

Gość ffdffffd
Spróbujemy, chociaż on wcześniej używał tych gumek i mówił, że było ok. Może ostatnio coś się w nich zmieniło... bo zakładając, że to przeze mnie, to czym/jak mogłabym go zarazić przy oralu? (jak pisałam wcześniej, on jest moim pierwszym facetem)

Gość nhvfghvfgtycf
możliwe że masz grzybicę pochwy i zaraziłaś partnera. idz do ginekologa przpisze ci globulki i masc ktora on tez sie bedzie smarował. odstqwcie cukier, biala makae i słodkie produkty nabiałau.

Gość ffdffffd
Czy prezerwatywa nie chroni przed tego typu infekcjami?

Gość avaro
kup cClotrimazolum masc,niech smaruję,jk mu przejdzie to znaczy że to infekcja była,więc powinnaś się też udać do lekarza