Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca...praca

W Polsce tak naprawde nie ma pracy!!!

Polecane posty

czizas Znowu nie trafiłeś. Pracuję sama, ponieważ nie stać mnie na pensje min 2,5 tys.zł dla pracownika. Bo mniej WSTYDZIŁABYM SIĘ komukolwiek zaproponować 🖐️

ZS przekonamy się jak będzie rewolucja. pchelko, a szedles w marszu w obronie tv trwam czy wolales zostac w domu?

Bo mniej WSTYDZIŁABYM SIĘ komukolwiek zaproponować hahahahahaha o kurwa :-) jesli zatrudnisz opiekunke do dziecka to zaplacisz jej 2,5 tys? serio?

Gość krotki nick
Mylisz sie. Praca jest ale robic nei ma komu. Bo za malo płaca , bo to bo tamto. Taka prawda. Ofert pracy jest duzo ale brakuje np wykwalifikowanych robotnikow. A wiekszosc mowi ze za takie pieniadze robic nie bedzie. Polacy umieja tylko narzekac i siedziec w domu i czekac az im ktos wszystko podstawi pod pysk. Taka prawda. Mozecie mnie j**ac teraz ale wystarczy sie rozejrzec i kazdy stwierdzi ze tak niestety jest.

Czarownica Ale ja nie krytykuję takich ludzi. Jeśli ktoś nie ma innych mozliwości, to bierze co jest, normalne :)

Pracuję sama, ponieważ nie stać mnie na pensje min 2,5 tys.zł dla pracownika. Bo mniej WSTYDZIŁABYM SIĘ komukolwiek zaproponować czyli podsumujmy, jesli kogos zatrudnisz to tylko po znajomosci za minimum 2,5... powodzenia :)

czizas Nie mam w planach nikogo zatrudniać. Pewnie nie wiesz, ale do niektórych prac potrzebne są UMIEJĘTNOŚCI, a nie znajomości :)

zawsze szczery Nie rozumiem Twoich złośliwości pod moim adresem. Chcesz sie dowartosciowac czy jak ? :)

Pewnie nie wiesz, ale do niektórych prac potrzebne są UMIEJĘTNOŚCI, a nie znajomości a pierwszy post napisala ktora z twoich jazni? bo widze ze sporo was tam jest

Nie ma tez za duzo ludzi ktorzy chca naprawde pracowac. Ludzia chca pracy w ktorej ktos da im pensje za siedzenie. Moj maz prowadzi salon gsm. Od pol roku szukaja dobrych przedstawicieli. daja 1000 podstawy i reszta ile wypracuje pracownik. daja gotowa baze miejsce telefony i placs paliwo. Ale dla woekszosci to za malo. Chca stala stawke i siedzenie w biurze. ja siedze w domu z dzieckiem pol dnia w tym czasie dzwonie po klientach pozniej jezdze do nich i wyrabiam po 2-3 tys plus ta pofstawa. ale trzeba chciec. Jak maz na rozmowie mowi ile mozna qyciagnac to nie wierza...

Gość Looooser pomarańczowy
Pewnie ZS to jakis karaluch w brylach, co mu mama wybłagała posade w urzedzie, albo jest na rencie i sie realizuje w wirtualu i zgrywa House'a.

Gość krotki nick
Bo wiekszosc chcialaby zarobic a sie nieorobic.

czizas Proponuję nie skupiać się aż tak bardzo na wyrywkowych wypowiedziach, tylko ogarnąć logicznie całość dyskusji. W wielu przypadkach nawet mając dużą wiedzę w jakimś zakresie jestes zmuszony pracować u wyzyskiwacza za grosze. Więc czemu nie robić tego samego, ale na własny rachunek ??

Zarobić w tym kraju nie można zarobić ale trzeba zadupcac za marne grosze.

Proponuję nie skupiać się aż tak bardzo na wyrywkowych wypowiedziach, tylko ogarnąć logicznie całość dyskusji. hahahahah litosci

zawsze szczery Twoje docinki nie robią na mnie wrażenia. Szkoda tylko , że w rozmowie z kobietą musisz podpierać się tak niewyszukanymi chwytami, zupełnie jak gentelman spod budki z piwem ;)

w rozmowie z kobietą jedyna kobieta jaka tu widze to czizas jak chcesz to wejdz na moj topik i zobaczysz jak rozmawiamy :-)

Gość mireczkowataa
W Polsce jest praca tylko ludziom nie chce się pracować. A dlaczego nie chcą na własny rachunek? Bo łatwiej jest obijać się w robocie i jeszcze wymagać za to kasy. A otworzenie własnej firmy wiąze się jednak z kosztami i z tym, ze samemu trzeba dbać o zlecenia. A to juz wymaga chęci, czasu, myślenia.... Sama widzę ostatnio kto do nas na rozmowy przychodzi i czasem ogarnia mnie śmiech :) Umowa od razu na czas nieokreślony, bo inna to "śmieciowa". Pensja od razu na poziomie co najmniej trzech tysięcy- bo on ma przecież wykształcenie. Smieszne i tyle.

W Polsce jest praca tylko ludziom nie chce się pracować. podobnie w grecji, hiszpanii, portugalii, wloszech irladnii :-)

Gość i tyle
Pierwsza zasada rynku pracy:Praca jest po znajomości. Kto nie ma znajomości nie ma pracy.Nie masz znajomości? Nie będziesz miał pracy.

Gość i tyle
ZUS wykańcza polską przedsiębiorczość