Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca...praca

W Polsce tak naprawde nie ma pracy!!!

Polecane posty

Gość i tyle
bo robia na czarno, panie wszechwiedzący

Gość i tyle
"ci co kopia doly to tez po znajomosci?" też

Gość krotki nick
jak sie ma znajomosci to sie ma prace ?? - najglupsze wytlumaczenie jakie kiedykolwiek slyszalem

Gość mireczkowataa
ZUS, US, a ostatnio nawet banki wykańczają polską przedsiębiorczość. Do tego mentalność z zeszłej epoki. Ludzie kończą studia i już im się wydaje, ze maja super pozycję na rynku pracy- bo wyższe wykształcenie... A czasem lepiej przyjąć kogoś bez studiów za to z doświadczeniem.

czekaj, to jak widze w jakiejs galerii czy mcdonalds napis "szukamy pracownikow" to znaczy, ze szukaja znajomych?? :-)

Gość i tyle
wszedzie chca doswiadczenia

Gość krotki nick
w ofertach pracy powinno pisac "szukamy znajomych do pracy" :))

Gość krotki nick
dosiawdczenie jest najwazniejsze

Gość i tyle
zs, cwaniaku, mieszkasz w wielkim miescie to fakt, tam nietrudno o prace. a co maja powiedziec ci ktorzy mieszkaja w malych miastach? wyjechać nie wszyscy mogą

Gość mireczkowataa
a co jest dziwnego w tym, że pracodawca chce doświadczenia? Prywatna firma to nie organizacja charytatywna- ludzi zatrudnia się po to, zeby przynosili zysk. A jeśli jakiś chętny doświadczenia nie ma to sorry, ale musi liczyć się z tym, ze będzie mniej zarabiał. Bo raczej nikt nie będzie płacił fajnej kasy za siedzenie na tyłku i uczenie się.

Gość i tyle
no ja to rozumiem ale czasami pracodawcy maja chore wymagania

Gość krotki nick
a dlaczego nei moga wyjechac ?? albo zalozyc wlasnej DG. albo pracowac na zlecenie ?? albo cos innego ?? czemu nie moga ??

Gość i tyle
bo nie maja pieniedzy i maja np. chora matke?

Gość krotki nick
aha i to jest powod ze maja sobie zmarnowac zycie tak ?? na wszystko jest jakis sposob.

Gość krotki nick
ja nie mailem kasy i wyjechalem za granice w 2 miesiace przywiazlem 13 tys zl. drugi przyklad nie mialem kasy wyjechalem na 6 miesiecy zarobilem 30 tys pracujac jako kelner totalnie bez dosiwadczenia ani znajomosci jezykow. da sie ?? da sie

Gość Looooser pomarańczowy
Taa matkę zeutanazjować po europejsku i na zmywak.

Gość i tyle
kasy nie pozycze bo nie mam od kogo

zawsze szczery w rozmowie z kobietą jedyna kobieta jaka tu widze to czizas jak chcesz to wejdz na moj topik i zobaczysz jak rozmawiamy Dziękuję za zaproszenie, ale jednak nie skorzystam. Nie jestes dla mnie znaczącym partnerem w dyskusji :)

Gość Looooser pomarańczowy
A ja pojechałem na dwa dni zbierać porzeczki i przywiozłem milion euro. Da się? Da.

Gość i tyle
ja nie mailem kasy i wyjechalem za granice w 2 miesiace przywiazlem 13 tys zl. drugi czyli rozumiem ze ktos cie tam polecil albo zawiozl tak? bo nie uwierze ze tak w ciemno pojechales

Nie jestes dla mnie znaczącym partnerem w dyskusji nawet nie rozumiesz o czym piszesz :-) a po co do mnie piszesz? :-)

Gość mireczkowataa
i tyle- nie wiem, gdzie Wy znajdujecie tych pracodawców z chorymi wymaganiami, naprawdę...Ja byłam na paru rozmowach o pracę, wybrałam ofertę najkorzystniejszą, która była za mniejszą kasę ale dawała mi możliwości rozwoju, zrobienie uprawnień. Głupi przykład kobiet w ZDROWEJ ciaży- ledwie kreski zobaczy już leci z L4, A potem ktoś może napisać "Nie chcą zatrudniać kobiet". No wolą facetów bo przynajmniej w ciaze nie zajdą. Fakt? Fakt. Ludzie zamiast szanować sobie pracę wiecznie słyszą, ze prywatni przedsiębiorcy to wyzyskiwacze, oszusci, wręcz złodzieje. Jaki to sens?

Gość krotki nick
zalosny jestes. glupi troll do tego neiudacznik. wypoierdalaj