Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca...praca

W Polsce tak naprawde nie ma pracy!!!

Polecane posty

a dlaczego ja mam utrzymywać "państwo" ? czy ty naprawde jestes tak pierdolnieta? to nie plac podatkow, wyjedz na bezludna wyspe i zyj tam spokojnie, w czym problem?

Gość vdfdfgggggggggggd
Frankie_Stein - Tak się składa , że podatki "nieporadnego" są tylko kroplą w morzu zasiłku jaki otrzymuje. Na zasiłek składa się więcej osób.

Gość sorent
Frankie_Stein świetne pytanie i dobrze postawione zganienie . zdaniem zs państwo powinno finansować tylko wojaże rządu , nie wiadomo gdzie , nie wiadomo po co , i nie wiadomo w czyim interesie :)

Państwo ma dbać o obywateli jestes pierdolnieta, naprawde czy ty wiesz co to jest panstwo?? napisz prosze jak sobie wyobrazasz to "dbanie" maja doplacac do niedorajdow i debili? bo im w zyciu nie wyszlo???

Gość sorent
szczery - co tak sie denerwujesz ? :) argumentów zaczyna brakować ?:D

Gość dsfgdfgsdfh
Dlatego siedze w Anglii, gdzie placa mi 800 funtow za 3pokojowe mieszkanie i dodatkowo 145 tygodniowo na zycie, a ja sobie na czarno dorabiam 🖐️

argumentów zaczyna brakować ? mi? chyba zglupialas podaj mi godziwa place wyprowadzacza psow, potrafisz to policzyc?

Gość mireczkowataa
sorent- heheh, tak, jak myślałałam, z myśleniem ciężkawo. Miałam na myśli zależnosc FINANSOWĄ- bo o takiej piszesz w słowach " maż dobrze zarabia więc wolę siedzieć w domu niż iść do pracy". Czyż nie? :) I tak, jestem niezależna finansowo, w przeciwieństwie do Ciebie krzykaczu:) Czego zresztą wcale się wstydzisz, więc podkreślasz swoją "zaradnośc" w postaci inwestycji w dobrze zarabiającego meża :)

Gość agnieszka-1977/
Miala pecha, ze urodzila sie w tak spierdolonym kraju, czego jestes wlasciwym przykladem zs.

Gość sorent
państwo szczery to sa również owi debile i nieudacznicy , jak ich łaskawie określasz . i maja takie same prawa jak ty . i czyżbym wyczuwała faszyzm w twoich wypowiedziach ? nie zapędzasz sie aby synku ?

więc podkreślasz swoją "zaradnośc" w postaci inwestycji w dobrze zarabiającego meża no coz, lepsze to niz kloda w lozku :-)

fikusna, ale tylko ciebie pytam o cene za twoje nocne uslugi, inna na to nie zasluzyla, poczuj sie wyrozniona :-)

Gość dsfgdfgsdfh
a wy tu sie bluzgajcie nawzajem. W zasadzie coz innego macie tam do roboty.

Gość sorent
masz racje mireczkowata - moim największym skarbem i najlepszą inwestycją jest mój mąż :) możesz to samo powiedzieć o sobie ?:) jeśli tak to sie cieszę , jeśli nie to współczuję .

nie fikusna, jestes ponad to, to naszego psa bedzie jakies gosciu wyprowadzal, jesli sorento wyliczy godziwa stawke ty masz lezec i pachniec :-)

Gość dsfgdfgsdfh
No raczej..siedza i sie wzajemnie obrazaja.

zs Nie mam takiej potrzeby, bo żyje mi sie nieźle. Ale w przeciwienstwie do ciebie potrafię sie postawić w sytuacji osoby, która nie ma pracy, albo zapierdala za tysiąc zł. sorent On nie ma ŻADNYCH sensownych argumentów, stwierdziłam to juz 8 stron temu :D To tylko taki ujadacz forumowy.

Gość dsfgdfgsdfh
I jak wytlumaczycie mi fakt, ze obcy kraj utrzymuje takiego "debila" jak ja ? A ja moge sie swobodnie uczyc, dorabiac i zyc jak mi sie podoba .

Gość mireczkowataa
oj sorent, sorent, nie bardzo jest o czym z Tobą rozmawiać :) Bo nazywając rzecz po imieniu musiałabym Cię obrazić:) Tyle ode mnie. Podsumowując powiem tak: Gdyby Polacy wzieli się do roboty i zaczeli pracować, szanować sobie pracę, być aktywni na rynku pracy, elastyczni a nie tylko narzekali i rzucali frazesami "jak godnie żyć w tym kraju" było o wilele radośniej:) Pozdrawiam

Gdyby Polacy wzieli się do roboty i zaczeli pracować, szanować sobie pracę, być aktywni na rynku pracy, elastyczni a nie tylko narzekali i rzucali frazesami "jak godnie żyć w tym kraju" było o wilele radośniej w przeciwnym wypadku bedzie jak w grecji, tamta sytuacja to nie tylko wina ich rzadu i parlamentu, ze przyznawali dodatki za nic, to glownie wina smierdzacych leni jakimi sa grecy

Gość dsfgdfgsdfh
Am I fucking ghost or sth ? Dlaczego nikt mi nie odpowie ?

Gość dsfgdfgsdfh
Jasne. Jak w Grecji :D :D tyle, ze tam BYLY dodatki a u nas ich nie ma, nie bylo i nie bedzie, wiec niech sie twoja glowa zsie o to nie boi.

Gość milena_
Zainteresujecie sie projektami unijnymi, dofinansowaniem do własnego biznesu. Papierów, owszem, jest sporo, ale pieniądze tez są.