Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkgmnjnhbgvfg

jak wykiwać przyjaciółeczkę?

Polecane posty

Gość tkgmnjnhbgvfg

moj facet ma znajoma, ktorej szczerze nie znosze. pracuje z nia. ona: - wysyła mu swoje zdjęcia w mms-ach - zwierza się ze wszystkiego - często stara się zainicjować spotkania - tak jakby nie pamięta o moim istnieniu, nie lubi mnie Mój facet zachowuje się w tej sytuacji ok, ale często jej doradza, rozbiera z nią na cześci pierwsze jej problemy itd. Doprowadza mnie to do szału, ale za bardzo nie wiem, jak zareagować, bo on nie przekracza żadnych granic. Mówiłam mu już o tym, ale on uważa, że moja zazdrość jest bezpodstawna. Mówi, że nie ma wielu znajomych (to prawda) i że ci których ma są dla niego ważni. Co powinnam zrobić?

Gość Niihhhjhihh
Och nie jestes sama ;) moim tez taka jedna pizda probuje manipulowac, ze niby przyjazn, a ten oczywiscie tego nie widzi ;) lub mu sie to podoba.... Unaocznic mu to przy znajomych. ;) Zapytac jak dlugo i dobrze sie znaja, ze ta pizda mu wszystko mowi. Zapytac czy nie ma innych znajomych. / Zapytac co sadzi o kobietach, ktore czesto inicjuja spotkania z zajetymi facetami? Czemu nie pamieta, ze jest z toba?

Gość Niihhhjhihh
A taki tez z niego przyjaciel.... Ona mu sie zaczela zwierzac, proponowac przejazdzki jej nowych samochodem....

Gość tez to przerobilam
kobiety niestety to bluszcze i maja swoje zagrywki ktorych chyba twoj facet nie widzi, jezeli ta znajomosc nie wplywa na wasz zwiazek to ok, ale jezeli sa awantury badz on dla niej poswieca twoj czas to jest cos nie tak. mysle, ze narazie to obserwuj z boku;) moze w najblizszym czasie nadarzy sie okazja moze wysle do niej smsa gdzie ewidentnie bedzie widac ze to sie przeradza w flirt albo zaczyna bardziej sie przejmowac nia niz toba to rzuc kawa na lawe albo ona i zmieni podejscie do niej abo ty. chodz sama napisalas ze zanych granic nie przekracza..