Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tigerarabia

Jest możliwy związek Arabki z Europejczykiem ?

Polecane posty

Gość alaaaaaa
wg. ich prawa musial byś przejść na islam jeśli chcjal byś sie ożenić

Gość sajonara nara
alaaaaaa - mowily ci tak?

Gość alaaaaaa
Tak jest. Facet musi przejść na islam. Poszukaj w gogle. Poczytaj o tym,

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
nie wszyscy sa jednak religijni..; ani tam ani tu w pl

Gość assi
Dwie siostry mojego kumpla wyszły za francuzów, niemuzułmaninów. Oczywiście dla dalszej rodzinki szopka z konwersją na islam musiała się odbyć. Tylko, że dziewczyna musi być z normalnej rodziny, a nie jakieś wsiowe zakapiory.

Gość alaaaaaa
Dokładnie tak jak pisze assi ! To tylko szopka i na pokaz. Ale szopka MUSI być.

Gość sajonara nara
assi - a skad jestes? moze opisz nam te przypadki.

Gość sajonara nara
alaaaaaa - rozmawiasz z arabkami? naprawde mozna taka poderwac, a dlaczego u nich nie mozna tylko w europie musi byc?

Gość assi
Jestem z Polski. Przypadki są z Maroka, małżeństwa już z długim dość starzem ok. 10 lat. Żyją oczywiście we Francji.

Gość alaaaaaa
U nich też mozna poderwać . Kilka razy słyszalm od nich że mażą o europejczyku - aby wyjechać z nim w lepszy świat , jak myślą.

Gość sajonara nara
assi - ale znalas ich osobiscie, ladne te arabki? masz meza araba? alaaaaaa - ale o seks z taka to chyba trudno? miszka u ciebie jakie europejczyk z arabka? znasz takie pary?

Gość alaaaaaa
Nie , zaden europejczyk tu nie mieszka. Nie znam takich par. O sex bardzo łatwo. Są tanie bo są biedne.

Gość sajonara nara
w Tunezji mozna uprawiac seks za kase?! z arabka? ni zabija za to? przeciez to islamski kraj.

Gość nie mama
Burdele sa legalne. Ta cala otoczka islamu to sciema. Jest tu jeszcze gorsze kurestwo niż w europie. Brzydzi mnie to.

Gość bbjbjllllllll
nie sa!!!!!!!!!!!!! kamieniuja.

Gość assi
Znam osobiście mojego kumpla i jego siostrzenicę. Z kilkoma członkami rodziny rozmawiałam na skype, z jedną z sióstr, która mieszka we francji przez telefon. Znaniem, wymienianie uprzejmości nie można nazwać. Osobiście jestem bardzo sceptycznie nastawiona do mieszanych związków. Nawet jeżeli teraz wszystko gra, to dzieci dorosną i mogą mieć wielkie problemy z określeniem swojej tożsamości, zwłaszcza jako nastolatki.

Gość bbjbjllllllll
asia a dupa cie swedzi na widok araba?

Gość Janusz Przygoda
arabkom strasznie smierdza pizdy, ladniejsze sa żydówki

Gość assi
bbjbjllllllll w d...e byłeś i g...o widziałes. To akurat tak jak arabskie penisy w wiekszości:) Widzę, że masz wiele z nimi wspólnego, głodnemu chleb na myśli heh. Nie krępuj się leć do Casablanki jest tam mnóstwo klubów dla takich jak ty, może któryś chłopak rozładuje napięcie w twoim tyłku. Żegnaj kryptopedale.

Gość gość
Jest, zalezy od kultury. Ja bylem kiedys zakochany w Turczynce. Ona we mnie tez. Poznalem ja w hotelu, pracowala jako animatorka. Duzo spedzalismy razem czasu, wychodziliśmy, nikt nie patrzyl sie dziwnie. Kobiety tam oficjalnie maja prawa, ale nieoficjalnie rodzina odczuwa "porażkę" gdy ich turecka corka postanawia związać sie z białym. Oni maja inna kulture niz typowo arabska, muzulmanska. Islam jest wyznaniem, ale utrzymują równowagę miedzy religia i państwem.

Gość gość
Antek Ż. o tym coś wie

Gość Poltur
Według mnie związek z Turczynką nie niesie za sobą specjalnych problemów, wiele kobiet tam żyje jak Europejki, są nawet dziewczyny chodzące na koncerty heavy metalowe. Nie róbmy z Turcji Arabii Saudyjskiej, to inna kultura, język, inny genotyp i uroda także inna. Takie generalizacje przypominają mi zestawienie Filipińczyka z Litwinem i powiedzenie, to to samo bo obydwaj katolicy. Jest wiele szkół islamu, a także wciąż liberalne proeuropejskie podejście mieszkańców Azji Mniejszej, zwłaszcza w milionowych miastach.

Gość gość
" Tak jest. Facet musi przejść na islam. Poszukaj w gogle. Poczytaj o tym," Bzdura, nie musi. Związek jest możliwy jak najbardziej, ale życie raczej w krajach cywilizowanych tj. zachodnich. W krajach muzułmańskich, gdzie tolerowane sa inne religie, wystarczy wziąć ślub i nikt się związku nie czepia. Arabskie dziewczyny lubią białych facetów, ale takich lalusiów z zaczeskami, cebulą na głowie i odsłoniętymi kostkami lubią tylko nastolatki.