Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tak tylko pytam ;)

kiedy facetom staje?

Polecane posty

Go艣膰 czyli dziewczynka i ch艂opak?
a gdzie do ty艂u:P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiedy facetom...to nie wiem
ale mam nadziej臋 偶e On reaguje tylko tak na mnie powiedzia艂 mi to kiedy艣...:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogon_w_g贸r臋
Staje mi nad ranem, budz臋 si臋 na og贸艂 ze sztywnym penisem, czasem w ci膮gu dnia bez powodu, a czasem na widok 艂adnych, cycatych i dupiastych kobiet...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaznaczam to dotyczy kobiet o ile s膮 na tym forum .Niekt贸re z was pisz臋 偶e penis ma stawa膰 waszemu facetowi tylko na wasz widok . Dla nas facet贸w jest to nie wykonalne , gdy偶 ka偶demu zdrowemu facetowi stanie gdy zobaczy dziewczyn臋 nago , club sk膮po ubran膮 i wida膰 piersi lub 艂ono . Nic nie poradzimy na to i nie musi to by膰 偶ona , narzeczona , kochanka , po prostu 艣wie偶o spotkana dziewczyna , przechodz膮ca obok mnie. Wi臋kszo艣膰 z nas ogl膮da si臋 za dziewczyn膮 zgrabn膮 艂adn膮 w jego poj臋ciu , co nie znaczy 偶e swoja dziewczyna ma si臋 czu膰 obra偶ona , niema to nic wsp贸lnego , ka偶dy facet tak ma co nie znaczy 偶e zaraz chce j膮 podrywa膰 , absolutnie nie. Musicie z tym si臋 liczy膰 i ne obra偶a膰 si臋 na nas .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A golf czarny on pochlania dzwieki wtedy nie staje bo nie ma otworu na glowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedy艣 zada艂em sobie trud na ulicy podyktowany obejrzanym filmikiem , i zapyta膰 si臋 dziewczynie czy zgodzi si臋 na sex zemn膮 . Stan膮艂em na jednej z *****iwszych ulic du偶ego miasta i pytam przechodz膮cej dziewczynie id膮cej oczywi艣cie sama tak na oko 18-25 lat czy zgodzi si臋 na sex z moim udzia艂em . Postanowi艂em zapyta膰 10 dziewczyn . zgodzi艂y si臋 4 dziewczyny , od 2 dosta艂em w twarz a 4 grzecznie lecz stanowczo odm贸wi艂y . Wszystkie 4 kt贸re zaakceptowa艂y by p贸j艣膰 by艂y przed okresem i mia艂y dni nie p艂odne tak m贸wi艂y i mia艂y ogromny apetyt na sex a ja im przypad艂em do gustu , by艂y pannami lecz ka偶da mia艂a ch艂opaka .

Udost臋pnij ten post