AnnMarie 0 Napisano Maj 18, 2012 Niestety nie mogę juz łykac tabletek antykoncepcyjnych. ZAKRZEPICA!! Czy może któraś z Was miała taki przypadek? Ci poradzicie? Coś co nie uwalnia hormonów:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 18, 2012 -prezerwatywa -globulki -prezerwatywa + globulki -spirala bez hormonów -NMPR -wazektomia -podwiązanie jajowodów -kobieca prezerwatywa (ale nie wiem czy jest obecnie dostępna w Polsce) To wszystko co mi do głowy przychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda369 0 Napisano Maj 18, 2012 J apolecam npr, bedziesz szczesliwasz i wolna od prochow z tabsow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjyuuy Napisano Maj 19, 2012 tylko gumki...ja brałam tabsy 10 lat i powiedziałam - dość! Teraz czas aby mąż sie zabezpieczał...przez 10 lat...i będzie sprawiedliwie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgdfgdfgdfgdr Napisano Maj 19, 2012 NMPR to katolicka ruletka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhhhhh Napisano Maj 20, 2012 ooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffdfs Napisano Maj 25, 2012 upip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach