Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galicjka

chłopak 190 ja 165

Polecane posty

Gość pauuuuuuuuuuuuuuulula
oj chcial, chcial i to nie jeden... moj maz ujal mnie za serce swoja dobrocia i miloscia,itp, jest najwspanialszym mezczyzna jakiego znam, nigdy bym go nie wymienila na zadnego innego.

pauuuuuuuuuuuuuuulula - gdyby jakiś wysoki serio się Tobą zainteresował, kopnęłabyś go w dupę przy pierwszej okazji. Ale skoro jestes taką desperatką, to chyba Ci to nie grozi...

Gość galicjka
frodo the niziołek ile Ty masz wzrostu, że byś choć przez rok chciał mieć 190:) dziewczyny, tymi opiniami przekonałyście mnie! szczególnie ta o wieszaniu firanek;p

frodo ty chyba jakis nienormalny jestes... przed malzenstwem bylismy razem 5 lat, teraz po slubie juz 3 lata razem, i ani on ani ja nie jestesmy brzydcy, wierz lub nie ale nie jeden facet sie za mna oglada. chyba szkoda w ogolee jakiegokolwiek tlumaczenia bo ci szare komorki juz dawno wymarly 🖐️

galicjka Tu nie ma co przekonywać, masz po prostu szukać wyższego partnera.

galicyjka - 174,5 pauuuuuuuuuuuuuuulula - Napewno jesteś brzydka, albo masz jakis inny defekt. Najbardziej zdesperowane desperatki nie chcą niziołków, a normalna kobieta by miała chcieć? Bez żartów...

Gość ja tez nie potrafie przejsc
obojetnie obok wysokiego faceta, ja mam 164, mój były miał 195, jak najbardziej taki wzrostu mi u faceta odpowiada

normalne kobiety nie patrza tylko na wzrost. jezeli ktos sie zakocha to troche mniej cm lub troche wiecej cm nie jest zadnym problemem.

Gość Magda__789
Tylko faceci powyżej 180 cm wzrostu powinni szukać partnerek.

pauuuuuuuuuuuuuuulula - nienormalne też nie patrzą TYLKO na wzrost, jednak wzrost stanowi wstępną selekcję. Masz też rację pisząc, że jak się zakocha to trochę mniej cm nie stanowi problemu. Tylko, że jak facio jest za niski, to się nie zakocha.

Gość Magda__789
Wiem, że jest, więc dlaczego ci poniżej 180 cm starają się o partnerki. Tak nie powinno być.

frodo piszesz bzdury, masz jakis kompleks nizszosci i naskakujesz na wyzszych od siebie, a jak dziewczyna jest wyzsza od faceta to od razu nieatrakcyjna. nie widzisz do okola siebie par gdzie chlopak ma podobny wzrost do twojego ?? bez wzgledu na cm mozna znalezc swoja 2 polowe.

pauuuuuuuuuuuuuuulula - na nikogo nie naskakuję. Dziewczyna która jest wyższa od faceta nie musi być od razu nieatrakcyjna. O ile faktycznie ma faceta, a nie karakana po 17x. czy nie widzę takich par - nie, nie widzę, widać w moim mieście kobiety się szanują i nie spotykają z karyplami. "bez wzgledu na cm mozna znalezc swoja 2 polowe." A to też prawda. "o ile jest się kobietą" zapomniałaś dodać.

no to bardzo mi przykro ze zadna cie nie chce, i jak juz ktos tu pisal kazdego kto ma mniej niz 180 nalezy zutylizowac... dziwie sie ze jeszczee dychasz skoro tego kogos sam poparles. wez cos zrob ze soba i bedziesz mial po problemie.

pauuuuuuuuuuuuuuulula - chciałbym cos zrobić, niestety jak na niziołka przystało sam nie dam rady, muszę czekać, aż zalegalizują eutanazję DAMA - czyli poza tym, że jest niższy jak jesteś w szpilach to jest normalnego wzrostu? No to co innego, sam się dziwiłem widząc Twoje foto w stopce ( o ile jest Twoje)

Gość galicjka
frodo the niziołek dzięki:) tez jesteś spoko

Między mną a moim mężczyzną jest 34cm różnicy i zyjemy i jest ok:)