Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega dółłłłłll

ODDAM

Polecane posty

Gość mega dółłłłłll

Oddam dziecko w dobre ręce Wiek: prawie dwa lata

Gość defwert
jeszcze nie jest tak żle, jak żarty się Ciebie trzymają :-)

Gość mega dółłłłłll
naprawdę mam chęć to zrobić..... :(

Gość mega dółłłłłll
kurwa, godzina usypiania i nic...... zero efektu, teraz zamknęłam ją w pokoju to leży w łóżku i wyje. Ze spania nadal nici.

Gość jcpenny
a musi iść spać? Może najpierw zmęcz ją zabawą, sama padnie

może juz spać nie będzie przywieź ją do nas to sie z młodym pobawi i po sprawie

Gość o cieniuu
oddaj, bo kiedyś ona odda Ciebie :P

Gość olga.w
To idź z dzieckiem na spacer ,dzieciak ma na siłę iść spać bez sensu ,może nie chce już sypiać w dzień a tym bardziej na silę ,zapłakany ,pozostawiony sam z nerwową matką.

Gość durna babo
dziecko to ciężka praca, a ty swoje frustracje wyładowujesz na biednym dziecku i jeszcze zamykasz je w pokoju!!!!!! Pieprzysz ze oddasz, pipo głupia. ten co chce mieć dzieci nie może a ten co może to pierdoli...

Gość durna babo
mamuśka chce na necie posiedzieć więc chce spokoju.

Gość mega dółłłłłll
takie jesteście idealne mamuśki? a może nie macie dzieci i tylko krytykować potraficie? hmmm? Była na spacerze, jest zmęczona bo ziewa i pokłada się na podłodze ale do łóżeczka nie chce!!!! Nienormalne dziecko jakieś urodziłam !!!! Musi spać, bo nie wytrzymuje do wieczora i pada ok 16 a wtedy śpi do 7 i o której do kurwy nędzy mam ją wtedy położyć spać co????? o 12 mądrale???

Gość jyhiuy;
tez to przerabialam w tym wieku z dzieckiem, tzn. nagle nie chcialo zasnąć w dzien. to nie kladalam i - tak jak pisze autorka, o 17 padło na buzię, do 19 spało, a na noc dopiero przed 24!!!!!!!!!! Jak jeszcze nie jest w stanie wytrzymac calego dnia bez spania, to musi miec drzemke i rozumiem autorke. Trzymaj sie kobieto, jeszcze tylko bunt dwulatka przed wami i bedzie lepiej.......

Gość mega dółłłłłll
usiadłam na necie jak ją zamknęłam, a wcześniej byłam z nią na każde zawołanie...........................

Gość mega dółłłłłll
wreszcie śpi, kompletnie zeszło ze mnie powietrze po tej walce....Miałam chęć zrobić coś pysznego na obiad a teraz to już mi się nic nie chce. Zabijcie mnie proszę!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ilek
piszesz takie rzeczy i nie boisz się że zaraz jakaś opieka społeczna albo inne organa się tym zainteresują? zbastuj troszkę bo kłopoty na siebie ściągasz, Nie znam Cię ale uwierz , po tym co piszesz różnie to można potraktować.

Gość jyhiuy;
nie daj sie sprowokowac idealnym mamusiom, ciekawe jak one sie zajmuja dziecmi jak same siedza na necie? Rozumiem Cie- nie wiem, co poradzic?

Gość mega dółłłłłll
:( żadne rady tu nic nie dadzą i niczego nie zmienią ale dzięki, za wsparcie

Gość 12 właśnie
ja na razie swoje "nosze" ale jestem z Toba wiem jakie dzieciaki moga być. A te wszystkie idealne niech sie pozamykają bo pewnie mają sztab cioc, teściową , mamusie i inne osoby do pilnowania. Ja tez bede zdana tylko na siebie i do tego wszystkie obowiązki domowe...

Gość mega dółłłłłll
już Ci współczuję....

Gość olga.w
Nie kurde idealne ,ale troszkę spokojniejsze ,dziecko w net wyczuwa że matka jest nerwowa i samo robi się nerwowe ja usypiam mojego na spokojnie obiady mam w dupie zdążę a jak nie to zawsze wieczorem mogę zrobić obiad i tylko podgrzać albo w ogóle nie robić ,autorko ja mam dzieci dwoje jedno małe drugie duże ale nie na tyle aby nie potrzebowało mojej pomocy .Życzę spokoju