Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość byłam najważniejsza

Była partnerka mojego faceta obwinia mnie o rozpad ich zwiazku

Polecane posty

Gość byłam najważniejsza

W skrócie: byłam z nim 3 lata, potem rozstaliśmy się, wciąż jednak byliśmy w kontakcie, coś tam iskrzyło. On poznał inną był z nią 5 miesięcy. Gdy się rozstali po jakimś czasie my się zeszliśmy (ja też kogoś wtedy miałam i zostawiłam). Cały czas myślałam, że rozstali się, bo im się nie układało, ale okazało się, że prawda była całkiem inna. Mianowicie ona mnie obwinia o rozpad ich związku, bo uważa że za często byłam obecna w ich życiu. Dowiedziałam się również jak to namawiała jego by nie utrzymywał ze mną kontaktów już po naszym rozstaniu:O Ale pal licho z tym, chodzi o to, że zaczęła ostatnio pisać do niego, wydzwaniać, namawiać na spotkania. On jej powiedział, że jest z kimś, ale nie odpuściła. Mniejsza o to, bo tak naprawdę wszystko zaczęło się jak nas spotkała razem, zachowała się ok, ale od tamtej pory pisze do niego, żeby sobie przypomniał co przeszedł przeze mnie i że dobrze wie, żę nie jestem dla niego. Mało tego zaczyna też mnie prześladować tekstami w stylu " rozbiłaś mój związek, ale nie miałabym nic przeciwko gdybyś przynajmniej z nim nie była, bo myślałam ze jesteś uczciwa, ale zrobiłas to z premedytacją" lub "Ciekawe czy wam się uda, mam nadzieję, że będziesz cierpieć jak ja" itd. Proszę pomóżcie mi zrozumieć o co jej chodzi? Ja nie rozbiłam jej związku, przez ostatnie 2 miesiące gdy byli razem unikałam z nim kontaktu, nie spotykaliśmy się. Dlaczego więc ona chce mnie wpędzić w poczucie winy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować