Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona9

CO RObić !!!

Polecane posty

Hej pisze bo może wy mi doradzicie . Mam 23 lata od trzech lat jestem mężatką , zajmuję się rocznym synkiem a mój mąż pomaga swoim rodzicom w gospodarstwie rolnym które po kilku latach będzie nasze co nie bardzo mi to odpowiada bo wolałabym żeby się tym nie zajmować . Najgorsze jest to że czuje się taka uwiązana nie mogę zaplanować żadnego dłuższego wyjazdu z mężem bo będą gadać że nie ma komu pracować no a mój mąż nawet na to nie zareaguję ani nie powie im tego co mi się nie podoba bo on uważa że oni wszystko robią najlepiej . co wy o tym myślicie ktoś ma może podobną sytuację

jak najszybciej idz do pracy a dziecko do żłobka,poczuje co to obowiazki domowe

Gość Natanek
Właściwie o co ty masz pretensje? Że odziedziczycie ziemię a nie wielką firmę?

chodzi mi głównie o mojego męża że on jest aby w tych rodziców swoich zapatrzony to co oni powiedzą to jest święte a szczególnie jego tatuś bo on tylko w to gospodarstwo jest zapatrzony żadnej rozrywki nic no i by chciał żeby mój mąż był aby do jego dyspozycji nawet wyjechać w gości nieraz nie można bo robota jakaś będzie a mój mąż nawet się nie potrafi postawić swojemu ojcu to jest ten problem

Gość Natanek
Zaczął się intensywny okres na roli i zrozum że zwierzęta nie rozumieją że jest weekend i nie trzeba znosić jaj czy produkować mleka. Twój teść ma pewnie już swoje lata i potrzebuje pomocy.

Gość Palomaaa
Przecież wiedziałaś co brałaś. Wiedziałaś, że mąż się nie ruszy ze wsi, że kiedyś to będzie jego, więc po co wychodziłaś za niego za mąż?