Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaaaajn

Czy jemu chodzi tylko o sex?..

Polecane posty

Gość Czarnaaaajn

Facetowi z ktorym spotkalam sie 5razy i juz mi powiedzial ze sie we mnie zakochal.do tego caly czas mowi ze jestem piekna i seksowna.caly czas sie do mnie klei.uwazacie ze mu chodzi tylko o sex?ja mam 19lat.

Gość prosto_z_mostu
tak, chodzi mu tylko o seks

Gość fdgfdgfdfg
A kopulowaliście już z nim? :classic_cool:

Gość Palomaaa
No klasy to on na pewno nie ma

Gość tytyjh
jestes dziewica?

Gość Czarnaaamtwj
Dlaczego uwazasz ze nie ma klasy?

Gość Troskliwa mamusia
Sex. Tylko i wyłącznie. A tak w ogóle trochę dystansu do tego co plotą faceci Ci życzę. Z resztą gdzie tu miejsce na Twoje uczucia, miłość.... przecież seks powinien być potrzebą tak jego jak i Twoją już w jakimś związku uczuciowym, a nie tylko dla sportu, bo mi się chce i że wypada....

Gość Czarnaaamtwj
Tak jestem dziewica chociaz mialam juz 2facetow to do pelnego seksu nie doszlo.

Gość powiem i ja.....
trudno stwierdzić co facetowi w głowie siedzi i na ile jego słowa są szczere ....czy wypowiada je tylko dlatego że chce Cie zaciągnąć do łóżka czy na prawdę tak czuje i dla niego związek z Tobą jest czymś ważnym sprawdzianem dla niego będzie moment jak zacznie się na prawdę do Ciebie dobierać a Ty powiesz mu że nie jesteś gotowa i wolisz poczekać .....jeśli facet zostanie ok a jak zakończy znajomość to chyba będzie jasne o co mu chodziło

Gość Czarnaaamtwj
Ale o seksie nie rozmawialismy byly tylko pocalunki nic wiecej.tylko on w pewnym momencie powiedzial ze mam duze piersi jak na to ze jestem taka szczupla i mu sie podobaja heh no nie wiem co mam o tym myslec

Gość Palomaaa
"cały czas się do mnie klei" - to brzmi pejoratywnie, wg mnie nie podoba Ci się to i nie masz odwagi mu tego powiedzieć wprost

Gość Czarnaaamtwj
Powiedzial mi to trzy dni temu prosto w oczy ze mnie kocha..nie wiem co mam o tym myslec bo krotko sie znamy ok 3tyg

Gość Palomaaa
Prawie obcy facet mówi Ci że masz duże piersi, a Ty się pytasz dlaczego sądzę, że nie ma klasy?

Gość Czarnaaamtwj
Z tym ze sie klei to tak tylko napisalam wiadomo o co chodzi.i nie jest tak ze mi sie to nie podoba..

tak, jest z Tobą tylko dla seksu. Patrz jak szybko będzie spieprzał jak mu powiesz że jesteś dziewicą i chcesz poczekać z tym do ślubu ;-) (nawet jak nie masz takiego zamiaru)

Gość powiem i ja.....
no sorry ale jak dla mnie 3 tygodnie to trochę za krótki okres czasu żeby wyznawać komuś miłość ....uwaga o piersiach też z lekka nie na miejscu

Gość Palomaaa
Haha dobre

Gość Czarnaaamtwj
Heh no niby tak ale sama nie wiem co mam o tym myslec chyba fajnie ze mu sie podobam ale po co takie teksty to ja nie wiem

Gość stig
sex piwo itv a co więcej

Gość Palomaaa
Po co te teksty? Bo to napalony szczeniak, który ma nadzieję w bardzo niedługim czasie zaciągnąć Cię do łóżka

Gość Czarnaaamtwj
Nie no do slubu nie chce ale raczej duzo czasu bede na to potrzebowala bo ciezko mi sie przed kims otworzyc.wogole dziwie sie ze tak szybko zaczelismy sie calowac w ogole to do mnie nie podobne heh

Gość Czarnaaamtwj
No na pewno nie zaciagnie.a dodam,ze to nie taki szczeniak bo starszy ode mnie

Gość powiem i ja.....
pamiętaj że facet powie kobiecie wszystko to co by chciała usłyszeć byle tylko zaciągnąć ją do łóżka wyznanie miłości ....komplementy.....to teraz byłby czas na dowód miłości z Twojej strony tak myślą faceci niestety ja nie namawiam Cię do zerwania ale żebyś przystopowała Waszą znajomość na jakiś czas jeśli chodzi o bliskość ....zawsze możesz powiedzieć że dla Ciebie to zbyt szybkie tempo

Do autorki nie docierają pewne informacje, jest więc dobrym materiałem na urobienie dla napalonego skurvysyna. :)

Gość Palomaaa
No trudno, próbowaliśmy :D

Gość Czarnaaaajn
Ja wiem dlatego mu to powiedzialam ze nie wierze w taka milosc i musimy sie bardziej poznac. I tak sobie nie dam nic wmowic bo glupia nie jestem i do lozka mnie nie zaciagnie na glupie komplementy.tylko denerwuje mnie ze on moze myslec ze jestem taka idiotka a z drugiej strony moze nie chodzi mu tylko o jedno sama nie wiem..

Gość Czarnaaaajn
a tobie o co chodzi co?wg ciebie powinnam sie z nim nie spotykac i wogole z facetami sie nie umawiac..

Gość powiem i ja.....
no więc pokaż mu że nie jesteś naiwną idiotką i daj sobie czas na lepsze poznanie faceta jak mu się nie znudzi po 3 miesiącach to będzie nadzieja że być może coś poważnego z tego będzie ...czego oczywiście Ci życzę :)

Gość Palomaaa
Skoro od razu nie mówisz, że coś Ci się nie podoba (np. uwaga o cyckach) to może jesteś za mała na randki.

Gość Czarnaaaajn
Dziekuje.no na pewno musimy sie blizej poznac i zobaczymy czy nie ucieknie po pol roku bez seksu..