Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiidiididia

test ciazowy z krwi i badanie usg

Polecane posty

Gość kiiidiididia

Witam. Zazwyczaj mam mniej wiecej regularne miesiaczki, lecz w tym miesiacu nie dostalam okresu. Po 3 dniach opoznienia wykonalam test ciazowy z krwii i w tym samym dniu dostalam okres. Dzisiaj odebralam wyniki testu, ktore mowia mi, ze jestem w ciazy. Udalam sie na badanie usg, gdzie pani doktor powiedziala mi ze nie ma pecherzyka ciazowego, lecz moj prawy jajnik ma nizsza echogenicznosc i wymiary 33 x 17 mm - do rozwazenia kontrola ginekologiczna. Powiedziala mi, ze moglo nastapic samo poronienie. Dzisiaj mam drugi dzien okresu i bardzo boli mnie lewa strona podbrzusza. jak myslicie dziewczyny? ciaza czy nie ciaza?

Gość Kaska300
Czesto dochodzi do ciazy biochemicznej i kobieta nawet nie wie,ze byla w ciazy. Ale mozna miec tez @ w ciazy. A jakie jest to krwawienie? Slabsze,silniejsze,czy takie samo jak zwykle ?

Gość kiiidiididia
w sumie to takie same krwawienie, mam takie same bolesci jak zawsze

Gość również myślę,że
to ciaża biochemiczna, krwawienie może być normalne, ale bóle nieco silniejsze, jak miesiączka się skończy, to idz jeszcze raz na usg żeby lekarz sprawdził, czy macica dobrze się oczyściła

Gość kiiidiididia
czuje jakbym miala bardzo pelne podbrzusze i bolesci narastaja. moze to byc ciaza pozamaciczna?

Gość również myślę,że
myślę, że lekarz powiedziałby Ci o tym, gdyby miał podejrzenie ciąży pozamacicznej, a przy poronieniu samoistnym miałam bóle, a właściwie bolesne narastające skurcze co kilkanaście minut i nieco większe krwawienie- trwało to kilka godzin, a potem tak, jak przy normalnym okresie