Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakx

Pomocy..

Polecane posty

Gość brakx

Witam , zacznę od tego że mam 19 lat, a moja wybranka 17. Jesteśmy ze sobą już od 6 miesięcy, ale ostatnio coś zaczęło się pieprzyć, ogólnie z jej strony brak pożądania, żadnych impulsów, zrywała ze mną niedoszle trzy razy, ale za każdym razem prosiła o kolejną szansę, teraz powiedziała mi, że nic już do mnie nie czuje - zszokowało mnie to. Zapytałem co dalej, powiedziała, że nie chce tego tak kończyć - chce znów się we mnie zakochać (wiem,że brzmi to komicznie), nie wiem co o tym myśleć. Tu jest moje pytanie - jeśli 17 latka była zauroczona, gdy jej uczucie wygasło jest możliwość, że będzie tak jak wcześniej? Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Gość brakx
chyba jej machne dzieciaka to nie bedzie miała wyjscia i bedzie musiala mnie znowu pokochać :-)

Gość brakx
Pan/i wyżej to podszywka, nie pisałem tego. Czekam na poważne odpowiedzi!

Gość beatasmarkata
powiem Ci ma moim przykładzie że błam kiedyś zauroczona i przeszło mi to bezpowrotnie ;)

Gość Zenoklasz
A waliles ja w kakao?

Gość beatasmarkata
pyta się chłopak bo nie wie co robić a Wy głupoty pierdolicie . jak nie macie odpowiedzi na dany temat to się nie udzielajcie pustaki ;/

porozmawiaj z nią a potem może zacznij się bardziej starać kolacja kino może to pomoże i się zakocha skoro zrywała z tobą i wracała to może jej choć zależy trochę. powodzenia