Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gopoter

Co dzis robicie?

Polecane posty

Gość gopoter

bo ja tylko bede ogladal tv

Gość gopoter
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Chciałam założyć taki temat, ale coś się spieprzyło i nie mogłam. Ja chyba pójde gdzies pobalować, tylko jutro na 7 do roboty;/

Gość Jak anonimowo to moge ;)
w pracy wlasnie siedze ... i nie chce mi sie do roboty zabrac, oczy mi sie same zamykaja, bo sie za bardze objadlam ;)

Gość Mam mnóstwo roboty
Eh, jak tylko wejde do domu to zribie szybciutko placki ziemniaczane na obiad. Potem wezme sie za barszcz ukraiński na jutro. Jutro musze jeszcze zrobic miesko dla córki do Niani na cały tydzień (w zawekowany słoiczek) owsianke i sałatke dla kolezanki na Komunie. Wyglada na to ze bede stała w kuchni do wieczora.

Nie chce iśc na impreze z moim facetem, bo mnie denerwują laski na imprezach, są bezczelne i nie przeszkadza im moja obecność w podrywaniu go, a on musi sie stroic jak stróż w boże ciało.

zaraz idę po piwo, zrobię na obiad krokiety z kapusta i grzybami, czekam na 1/3 naszej rodziny patologicznej:P i jadę do Galerii

o też bym do Galerii pojechała i zjadła krokiety i wypiła piwo! a tu narazie w pracy dupie

Gość anormalna
tez siedze sama

Gość barbara mori
kciukiem ty jestes chlopakiem czy dziewczyna?? serio pytam :D

podobno dziewczyna.:D ja juz się ciesze, nogi za okno, cztery browary, obiadek i zakupy:D wieczorem troszke porzeźbię, a w nocy pożegnalne ognisko, bo kumpel kumpeli leci do Iraku. a jutro beton :P

Gość muckaaaaaaaaaaaaa
Ja właśnie jem placki ziemniaczane ;)

ano i obdzwonic salony najbliższe, bo mój ulubion ma urlop, a w poniedziałek chcę się kłuc. w pon i juz, terminu nie zmieniam

to ja mam gorszy dzień, jak musze siedzieć te osiem h.:P na razie robię parkę, w drugiej ręcę kolczyk, i na biodrach, bo pępek sama już zaatakowałam.

Kurde ja z takich chciałam w karku robić ale jakoś mi przeszło. Kiedyś miałam między piersiami, ale nie długo. A obecnie mam uszy;p pępek, sutek, broda, jężyk i wędzidełko wargi górnej;p

Gość Mietek50
kciuku, a bzykanie kiedy ? :D

jak narazie myślę tylko o jedzieniu bo zapomniałam śniadania i zjadłam tylko jogurt, który mnie tylko podkurwił:/ ale napewno jakieś piwko się wypije :)

ja miałam w dekolcie-zerwał się. miałam w obu brwiach i 3 pod warga, nosze tylko ten w brodzie. i w uchu, na dzyndzelku jak to mowie prostym ludziom:P no i ręka, a teraz znowu mnie wzięło i cchhce kilka naraz. pomarańczo bzykanie miałam rano z prawie podwójnym orgazmem, niestety wybiła carna godzina 7.10 i musielismy się zerwac z wyra

Gość Mietek50
Takie jak lubisz ? Na ostro ? :D

Ja zawsze lubiłam poranne bzykanko, ale odkąd mój wraca z roboty o 4.30 albo 5 o mnie budzi kiedy ja mam na 7 a ide spac o 2 to juz nie lubie;p

rano było na łżeczke, na śpiku:P drugi raz było ostrzej, a skończyło się nie na wspólnym orgaxmie, tylko wspólnym szczotkowaniu zębów z bitwą o kibel;)

Gość już wszystko wiem
od rana posprzątałam, potem zrobiłam gar gołąbków, a resztę weekedu popijam drinki i leżę łiłą do góry

mój spwecjalnie wstaje wcześniej wyjeżdza ze mną o 7.40 choć do pracy ma na 9. odwozi mnie autem do pracy z rowerem na pace:P tak sobie wychowałam gada.

A ja nie mam nis posprzątane... musze wrócic do domu, dobrze ze zjadłam przed chwilą to jedzenie odpada w domu, po drodze wejśc na solarke:D:D wykąpać się w domu, ogarnąć, ułozyć kłaki... nie wiem na która ja pójde na jakąs imprezke..

To pozazdrościć. Mój jakiś nie do wychowania. Ale starszy egzemplarz o 12 lat przygarnełam to co sie dziwić.

ja już wyglądam. nawet mi rano w końcu włosy wyprostowano;) a wieczorem to strój i na to jakie pareo, atzo w końcu nad wodę idę, a zmarźluch nie jestem;) dziś żadnych lumpow, bo na co mi kolejne szmaty, musze dłuto znaleźć koniecznie!

ja miałam 18lat strszy, przez 6 lat:) do dziś najlepszy przyjaciel, choc bywało ciężko, ale być z nim, już nie:P lece, przyjchali, ciao