Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flames to dust

ona do niego wydzwania

Polecane posty

Gość flames to dust

do mojego chłopaka wydzwania dziewczyna z ktora sie spotykal w jednym celu (to byla ponoc jasna umowa,ale ona chyba zaczela sie zakochiwac) jakis czas temu, ponoc wyjasnil je ze to koniec jak tylko mnie poznal, ale nie podal prawdziwego powodu. teraz ona koniecznie chce sie z nim spotkac, a on nadal sie wykreca zamiast powiedziec ze kogos ma. tlumaczy sie,ze nie chce zeby jej bylo przykro i ze nie umie przeprowadzac takich rozmow. jestem wsciekla, mam prawo?

jestem wsciekla, mam prawo? pytanie rownie infantylne co zachowanie twojego faceta, pasujecie do siebie

Gość flames to dust
fajnie,ze potrafisz to ocenic na podstawie wpisu na forum internetowym, ponadprzeciętne zdolności. zapytałam, bo interesuje mnie czy ktoś moze byl w takiej sytuacji, liczyłam też na obiektywną ocenę sytuacji i jakies rady, od tego jest to forum.

Gość flames to dust
polecam sie na przyszlosc czy ktos jest w stanie sie wypowiedziec na temat?

Gość lamka 2
Nie wierzylabym jemu w ta wersję, dlatego, ze gdyby chcial to przerwac, to by to przerwal. Zaobserwuj jak on sie po tej rozmowie zachowuje, czy sporo o niej mowi, czy sie usmiecha i tym podobne rzeczy, jesli tak, to zyczy sobie tego i cos od tej dziewczyny napewno chce. poznal Ciebie i z nia zerwal, a moze nie chce Cie zalamywac jestes lekiem na zlo jakie byc moze spotkalo go od niej?

Gość wygadana
Skontaktuj sie z nią, wyraz sie jasno ze jestes jego dziewczyna i ma odpuscic, jak twoj facet nie poprze Cie w tej rozgrywce, czas nabrac dystansu i pomyslec czy chcesz to ciagnać

Gość flames to dust
lamka 2, oni się spotkali dosłownie kilka razy, ale ide o zaklad ze coś jej naobiecywał i dlatego ona wydzwania... mysle,ze skontaktowanie sie z nią to nie do konca dobry pomysl, bo to stawia mnie w swietla zazdrosnej, niepewnej swojej wartosci osoby, ja po prostu nie chcę trójkątów... ;/ mysle o tym, zeby postawic mu ultimatum, ze albo dzwoni jej i mowi ze jest zajety albo juz nie będzie zajęty.

Gość wygadana
ale Tu nie wyjdziesz na zazdrosna, przeciez nie zadzwonisz i nie powiesz odwal sie itd etc. On jej musi powiedzieć: Daj mi spokój, albo Mam kogos. albo Ty Przedstawiasz sie Dzień dobry jestem anna kowalska, moim chłopakiem jest ... Nie zycze sobie abys sie z nim kontaktowała. Oszczedzam Ci bezpośredniego z nim kontaktu, w razie potrzeby sam Ci to powie. Zrobilam tak kiedys wiedziala z kim rozmawia, wiedziała ze ma dziewczyne i nigdy wiecej nie zadzwonila