Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezimienne wzgórze

Mega pasztet(dziewczyna), która krytykuje wygląd facetów. Co o takiej sądzicie?

Polecane posty

Moorland-Gdzie tam jest słowo o tobie? Mnie by to przez gardło nie przeszło, abym cię obraził, za ładna jesteś, za miła i za inteligentna, abym cię mógł obrazić. Ale jak się poczułaś obrażona, to bardzo i to bardzo cię przepraszam, wybaczysz? :(

mówię, że posta skasowano :) dobrze wiesz co pisałeś. Jak to było? że znasz kogoś kto mieszka w Anglii od urodzenia (od dziecka, nie od urodzenia, to na marginesie), że się pieprzyła od 16 roku życia (to też nie prawda, ale za każdym razem twierdzisz inaczej) i że jest młoda i już mieszka z facetem (jak masa ludzi po 20 roku życia). Któż by inni niż BSA?

Krwawa - ja stawiam na tego pierwszego - to był ten okres co on nas nienawidził, a post był dokładnie w tym samym stylu co BSA kiedy się na mnie pienił.

Moorland-Nigdy takiego czegoś nie napisałem, to pewnie jakiś mój podszyw. Ciebie i krwawę to lubiłem jak dziecko cukierki. Nie ma piekniejszych kobiet i bardziej inteligetnych niż wy.:)

Gość coz...
Mam taka kolezanke: ubrana ze smakiem, niecale 50 kg/ 160cos, ciemne krecone wlosy, dlugie nogi, ladna buzia i 25 lat ogolnie robi wrazenie . Natomiast jej trzydziestoparoletni narzeczony ze sporo nadwaga, ubrany jak szmaciarz i brzydki z twarz (kazdy sie dziwi ze w ogole zwrocila uwage na kogos takiego) zamiast sie cieszyc z tego ze moze z nia byc to ciagle ma jakies ale co do jej wygladu,a to ma ona ze ma gruba dupe, zle sie ubrala, krzywo pomalowala itp i jest przekonany ze zasluguje co najmniej na 18 letnia modelke victorias secret...wielu jest takich - choc sami soba nic nie reprezentuja to oczekiwania maja z kosmosu (faktem jest ze to jak sami wygladamy nie determinuje naszych gustow i tym sposobem 60 letni facet pozada raczej nastolatki niz swej rowiesnicy wiekszosc jednak mierzy sily na zamiary, ale zdarzaja sie tez bezkrytyczni wobec siebie przekonani ze im sie wszystko nalezy...wiecej jest takich mezczyzn (zwlaszcza w europie wschodniej krainie wielu atrakcyjnych kobiet i nieciekawych panow) ale kobiety zdarzaja sie tez o czym miales okazje przekonac sie naocznie

Gość autorze prawda w oczy kole
co tylko ladna laska moze ci powiedziec wprost, ze nie jestes mega ciacho:D??? oczekiwalas, ze powie ci na odczep sie, ze jestes ladny, ze odwzajemni sie i polechta twoje ego, a tu dupa zbita:D:D:D

Gość urocza czrownicaa
brzydka na zewnatrz i brzydka w srodku,

Gość treau
pasztety to najgorsza rasa jaka może być, bo nie dosc, ze są glupie i mega brzydkie- wręcz ohydne to jeszcze krytykują wszystkich wokoł, tzn. wszystkich tych którzy są atrakcyjniejsi od nich, nie wazne czy to kobiety czy faceci

Gość ale ostre ..............
hahaha ;) tak już jest

Gość 123 123 123
bezimienne- na pewno nie jest z toba zle :) i milo ze chciales ja pocieszyc.

Gość matma13
to napisz jej teraz autorze prawde,ze chciales ja pocieszyc a tak naprawde jest pasztetem w dodatu bez taktu skoro tak jechala po Twoim wygladzie na bezczelniaka:D

Gość gość
Przez internet poznałem kilka takich kobiet jak autor tematu pisze, brzydkie, zaniedbane, zniszczone zęby, koszmarnie ubrane a wymagania z KOSMOSU!!! co ciekawe na żywo na brak powodzenia nie mam co narzekać bo kobiety same mnie podrywają! więc się pytam o co tu chodzi?

Gość gość
Takie są juz te pasztety