Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezimienne wzgórze

Mega pasztet(dziewczyna), która krytykuje wygląd facetów. Co o takiej sądzicie?

Polecane posty

najmadrzejszy na swiecie-Zazwyczaj ładni są ładni dla prawie całości, a brzydcy są dla prawie całości populacji. Widziałeś kiedyś mega paszteta wśród wyboru na miss? Bo ja nie, tam nie ma pasztetów, wiec nie do końca jest, jak piszesz.

"najmadrzejszy na swiecie-Zazwyczaj ładni są ładni dla prawie całości, a brzydcy są dla prawie całości populacji." Jasne. Mi chodzilo o to, ze dla brzydkiego faceta srednia laska moze byc atrakcyjna, a dla przystojnego juz niekoniecznie. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. " Widziałeś kiedyś mega paszteta wśród wyboru na miss? Bo ja nie, tam nie ma pasztetów, wiec nie do końca jest, jak piszesz." Ale ja sie z toba zgadzam. Oczywiscie jest jakis kanon, ze cos sie podoba, a cos nie. To oczywiste.

Każdy szukając drugiej połowy powinien patrzeć w swojej lidze albo niższej ;) Mój chłopak to ciasteczko, sam mnie znalazł i przekonał do siebie. A co do tej laski to nie tylko jest brzydka , ale i głupia. No cóż .. Następnym razem nie bądź miły na siłę to Cię nie spotka takie niemiłe rozczarowanie :)

Bezimienne, nie mierz ludzi swoją miarą. Skoro Ty myślisz o ludziach rzeczy które wzbudzały by w nich nienawiść nie oznacza, że każdy tak ma. Owszem może bycie szczerym mnóstwa znajomych nei przysparza ( w końcu najgorszą zbrodnią jest wytknięcie głupoty), ale nie uważam by było powodem do nienawiści.

to zależy jak kto patrzy na te wybory miss. Ta ostatnia miss polski (Rozalia?) moim zdaniem była nieciekawa. Nie brzydka, ale były ładniejsze kandydatki.

Miss świata nie ma nic do rzeczy, bo wiadmo, że nie wygrywają najpiękniejsze tylko najbogatsze . Przeciez za każdym razem jury jest przekupione . Czy Wy się z kosmosu urwaliście, że tego nie wiecie?

Chodziło mi o to, że nie ma tam pasztetów. Wiadomo że jedna będzie się bardziej podobać a druga mniej, ale każda jest ładna i pewnie każda z tych kandydatek na miss, ma mega powodzenie.

Gość czemu życie jest takie poje***
Tak to jest jak się siedzi po czatach, nie przejmuj się skoro ci się nie podoba Byc może byłeś pierwszy który napisał jej coś miłego, ona sobie po prostu musiałą poprawić humor bo ze 100 kolesi przed tobą danego dnia po zobaczeniu jej foty dawało ignor lub mase chamskich tekstów i 100 po tobie zachowa sie tak samo Po prostu nie szukaj po czatach tylko wyjdź do ludzi

Gość katarzynnkaa
Miałam kiedyś podobną sytuacją - ja 170/70 - czyli chuda nie jestem, ale nie można mnie nazwać grubaską, spotkałam się z facetem z netu. Przyturlał sie facet niższy ode mnie, ale ok. 120 kg, sapiący, spocony. Zastanawiałam się jak delikatnie mu odmówić, a on wypalił "sorry, ale za gruba jesteś jak dla mnie". Dostałam kosza od pasztetu. Zabolało bardziej, niż gdybym dostała kosza od pięknisia. Z drugiej jednak strony - to, ze ktoś jest nieatrakcyjny, nie znacyz że jest pozbawiony umiejętności oceniania innych. Może i ma prawo tak robić. Jeśli więc ona jest brzydka, nie znaczy, ze każdego musi oceniać jako pieknego.

katarzynnkaa-Można ważyć 120 kg przy wzroście 170cm? Ja mam teraz 115 przy wzroście 193, gdybym miał 120 był bym grubasem. Ale trochę pakuję, więc sadełka dużo nie mam.

Gość katarzynnkaa
Nieważne.Chodzi o to, że prawie 2 razy grubszy facet niż ja, powiedział że jestem za gruba.

Gość Zuyzanna Amelia &18
Co Ty nie powiesz...

Gość katarzynnkaa
A ponoć jest tak, że podobają nam się ludzie z podobnym poziomem tłuszczu w organizmie. Jednak jemu na pewno nie spodobałaby się 120-kg pani. :)

Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby podobał mi się facet mający podobną zawartość tłuszczu do mnie :P

Gość katarzynnkaa
Ponoć tak jest. Czytałam o tym artykuł. Po sobie i znajomych widzę, że to prawda. Chudym podobają się chudzi, szczupłym szczupli, przy kości lubią tych przy kości itd. Dla mnie jako osoby nie-szczupłej, chudy mężczyzna to horror. Grubych (otyłych) też nie lubię.

No przecież moje uwielbienie dla Ciebie jest powszechnie znane na forum, niezależnie od tego pod jakim nickiem występujesz i od jakich szmat mnie wyzywasz :)

próbowałam znaleźć temat gdzie o mnie pisałeś, nie wymieniając nicka, z tą sama zajadłością co zwykle. No, ale tego posta skasowali. Szkoda :)

Moorland-To nie byłem ja. Ja szanuję piękne i inteligentne kobiety, a jak coś napisałem złego, to musiałem mieć zły dzień i przepraszam, jak zachowałem się nie właściwie.