Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman Pawluczenko

Jak się zachowuje kobieta, gdy podoba jej się facet?

Polecane posty

Gość Roman Pawluczenko

?

Gość ljof585fk
Przedw wszystkim zaczyna bardziej dbać o swój wygląd, chce się podobac temu facetowi :) gdy z nim rozmawia patrzy mu prosto w oczy, często się uśmiecha, jesli dotychczas rozmawiała z nim bez skrępowania to teraz takie skrępowanie może się pojawić :P

Gość wertyuiczxqw
A jak się nie znają, tylko z widzenia?

Gość wertyuiczxqw
Jak dziwnie?

Gość Zuzanna Amelia &18
Mniej wiecej tak samo jak facet gdy mu sie podoba kobieta

Gość 54rtfg
Tia mam przypadek taki , chce z nia pogadac ale nie da sie. Choc tyllko mi np mowi dzien dobry reszte omija. Wiele jest takich dziwnych niedomowien z jej strony. Ale za chorobe nie moge jej rozgrysc. I mowia ze to faceci dziwni sa ;p.

robi się mokra udając , że pada i wlepia wzrok udając , ze nie patrzy ...:classic_cool:

Gość cdsvb
fiku miku czy Twoje wypowiedzi zawsze są takie wyczerpujące ?

Gość wygadana
może opisz jak ona zachowuje się względem Ciebie, a postaram sie cos Ci podpowiedziec

Gość Roman Pawluczenko
Chodzi mi ogólnie, bo ciężko to rozgryźć. Np. jedna się nie patrzy najczęściej jak ja patrzę, jak ja spojrzę i ona patrzy, to odwraca głowę. Inna znowu patrzy długo, ale sie nie uśmiecha. To chyba jest różnie i po tym ciężko stwierdzić.

Gość Zależy od wielu czynników
Zależy od kobiety - jak jest nieśmiała, to zrobi wszystko by ukryć fakt, że jej się podobasz - spuszczać wzrok, czy wręcz ignorować. A jak pewna siebie i wyzwolona, to będzie rzucać zalotne spojrzenia, uśmiechać się, zagadywać. Dwa skrajne przypadki, a między nimi cała gama zachowań mieszanych. Z tym strojeniem też jest coś na rzeczy - w obecności mężczyzny który się podoba kobieta zwykle będzie się starała zachowywać tak, by jakoś zwrócić jego uwagę na siebie. Czyli np. gdy wie, gdzie może spotkać ukochanego, będzie starała się tak wpasować, by się z nim chociaż minąć, ubierze się staranniej. Najgorzej chyba z przypadkami nieśmiałymi. Ale i najciekawiej ;)

Gość Zależy od wielu czynników
Zwykle zabawa w zerkanie i uciekanie wzrokiem (dotyczy obu płci) jest na początku - z czasem przy braku jakichś kroków ze strony faceta taka sytuacja może stać się bardzo męcząca. A jak kobieta zerka lub patrzy bez uśmiechu, to może oznaczać małą pewność siebie, oczekuje na Twój krok i smuci ją brak reakcji z Twojej strony, a sama niczego nie zrobi - czy to z nieśmiałości czy z dumy czy innego powodu.

Gość pole a ppole
napisze na wlasnym przykladzie :P jak go widze to braknie mi slow, tak jak przy innych gadam jak najeta, przy nim mysli mi uciekaja nie wiem co powiedziec :P usmiecham sie jak go widze, napewno seksownie sie ubieram dla niego bo wiem, ze lubi mnie w mini :) ale mam dni ze specjalnie go ignoruje, nie patrze, udaje, ze jego obecnosc nie wzbudza we mnie super emocji :D:D wiem, ze jemu tez sie podobam i on tez cieszy sie na moj widok usmiecha, mowi komplementy :) baaaardzo duzo komplementow, no i dotyka mnie niby przypadkiem :P mile jest to wszystko,ale zastanawia mnie dlaczego nie proponuje spotkania i to mnie meczy juz dlugo. Jest chemia, pozadanie, wszystko jest tak jak byc powinno, ale on nie zaprosil mnie nigdy nigdzie i nie wiem co myslec :(

Gość fghgfyj
54rtfg --- jakich niedomówień? ;P

Gość pytający dzentelmannn
est chemia, pozadanie, wszystko jest tak jak byc powinno, ale on nie zaprosil mnie nigdy nigdzie i nie wiem co myslec moze jst niesmialy, Ty tez mozesz go gdzies zaprosic

Gość fghgfyj
żeby ją wyśmiał?

fghgfyj facet ma wysmiac zaproszenie kobiety, ktora mu sie podoba? Prosze Cie

Gość fghgfyj
znam różnych "odjechanych" ludzi....

tak zachowuja sie tylko kobiety, facet ktoremu sie podoba kobieta tak sie nie zachowa

Gość fghgfyj
takie generalizacje mnie niesamowicie bawią :D

Pole wiem, ze jemu tez sie podobam i on tez cieszy sie na moj widok usmiecha, mowi komplementy baaaardzo duzo komplementow, no i dotyka mnie niby przypadkiem mile jest to wszystko,ale zastanawia mnie dlaczego nie proponuje spotkania i to mnie meczy juz dlugo. Jest chemia, pozadanie, wszystko jest tak jak byc powinno, ale on nie zaprosil mnie nigdy nigdzie i nie wiem co myslec no wybacz dziewFczynko gdyby była CHEMIA I POŻĄDANIE , to by Ci zaproponował jakies spotkanko sam na sam:P:P:P

Gość marlboro, ale nie pale
mam koleznke, chodzimy czasami na piwo, czesto wtedy pokazuje mi zdjecia swoich kumpel i mowi ze bysmy spasowali do siebie. Dotyka mnie czasami-np wychodzac od stolu opiera sie na mnie. Czasami cos mi powie na ucho. Czy cos moze byc na rzeczy? Napislabym wiecej ale nie chce zostac rozszyfrowany.