Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miluniejka

Kobieta z kobietą- ankieta

Polecane posty

Gość miluniejka

Zachęcam do odpowiadania 1) Ile masz lat? 2) Czy jesteś hetero? 3) Czy całowałaś się kiedyś z inną kobietą, jeśli tak to w jakich okolicznościach i ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie? 4) Czy uprawiałaś miłość oralną z kobietą? Jeśli tak, to w jakich okolicznościach i Ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie?

Gość fegeqrgrg
1) Ile masz lat-22 2) Czy jesteś hetero-bi 3) Czy całowałaś się kiedyś z inną kobietą, jeśli tak to w jakich okolicznościach i ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie-tak, 21 lat, w lesie ;), niezbyt milo ze wzgledu na nachalnosc kolezanki- najchetniej by mnie zgwalcila 4) Czy uprawiałaś miłość oralną z kobietą? Jeśli tak, to w jakich okolicznościach i Ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie- nie, na razie nie mam ochoty

Gość jkhjkhjkh
1. 22 2. hetero 3. nie 4. nie

calowałam sie z inna kobietą i robilysmy co nieco mozemy pogadac i tylko pogadac na emaila

Gość miluniejka
ja jeszcze tego nie robiłam, ale szczerze mówiąc chciałabym.

Gość JUSTYSIA32
Ja tesz bym spróbował a z kat jestes?

Mąż oczami doprowadza do orgazmu łechtaczkowego, bomba! :P

hmm takie kobiete jak wy miec to cos cudownego, szkoda ze moja żona nie jest bi, a może tutaj można poznać jakąś fajną mężatke

Gość lkjlkjhg
Ja bym wolała mieć męża bi i popatrzeć sobie jak się z kolega zabawia :P

1) Ile masz lat? 22 2) Czy jesteś hetero? les 3) Czy całowałaś się kiedyś z inną kobietą, jeśli tak to w jakich okolicznościach i ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie? tak, miałam 17 lat, to było nad Malta w Poznaniu, podobno za bardzo ściskałam jej brzuch:)- to ze stresu 4) Czy uprawiałaś miłość oralną z kobietą? Jeśli tak, to w jakich okolicznościach i Ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie?uprawiałam, wielokrotnie, pierwszy raz na łonie natury z dziewczyną młodszą ode mnie, miałyśmy z tym poczekać ale nie wytrzymałyśmy, było cholernie podniecająco, do momentu kiedy nie pojawił się jakiś stary dziad, który jak się potem okazało przez cały czas nas oglądał i zapytał mnie czy może mi wylizac muszelkę. Myślałam że go zatłuke jak do mnie z łapami wyleciał... Inne ciekawe miejsca gdzie uprawiałam miłość oralną: - łazienka- zawsze sie niecierpliwiłam kiedy moja dziewczyna się malowała, więc do niej podeszłam od tyłu, pomiziałam po brzuszku, później obróciłam, zdjęłam spodnie i rozkoszowałam się jej reakcją na moje pieszczoty, a świetnie wyglądała oparta o umywalkę z rozchylonymi udami;) Chyba więcej nie będę opowiadać, bo teraz jestem sama i mi sie zaraz ciężko zrobi;p

Gość koza0000
1) Ile masz lat? 21 2) Czy jesteś hetero? tak 3) Czy całowałaś się kiedyś z inną kobietą, jeśli tak to w jakich okolicznościach i ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie? oj, przyznaję bez bicia, dużo , w różnym wieku i raczej miło wspominam większość przypadków - kobiety są o tyle lepsze, że zawsze wiedzą czego chcą :) bez obrazy dla panów! 4) Czy uprawiałaś miłość oralną z kobietą? Jeśli tak, to w jakich okolicznościach i Ile miałaś wtedy lat i jak wspominasz to doświadczenie? nie, co nie zmienia faktu, że a i owszem, fantazjowałam

Gość małaOlaLa
20 tak 15 lat na szkolnej zabawie tak w tym samym wieku z tą sama dziewczyną robiłam jej minetke w moim pokoju