Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tea lightsss

Nasze stare pierwsze miłości...

Polecane posty

Gość Tea lightsss

Myslałam, że zapomniałam, ale pierwszej miłości chyba nie da się tak do końca usunąc z serca. Rozstaliśmy sie po 5 latach. Poznałam kogoś wyjątkowego. Jest idealnym materiałem na męża, ojca. To druga miłość jest zupełnie inna od poprzedniej. Jest dojrzalsza, stonowana i jestem pewna, że to człowiek z którym chciałabym spędzić resztę życia. O byłym nie myślałam (a raczej starałam się nie myśleć), aż do momentu kiedy spotkalam go na dworcu. Jechaliśmy tym samym pociągiem. Udałam, że go nie widzę...odwróciłam się, żeby mnie nei zauważył. Wszystkie wspomnienia wróciły. Przepłakałam całą drogę do domu. Czy minie z czasem? da się zapomnieć raz i na zawsze?

Gość Tea lightsss
podświadomie miałam ochotę podejść do niego, przytulić go i zapytać co u niego słychać (chyba nie chciałabym usłyszeć odpowiedzi)...może już mnie nie pamięta...też byłam jego pierwszą. Wiedzialam jednak, że nie mogę tego zrobić.

Gość puszkełe
jak dla mnie jesteś jakaś nienormalna i ciężko niezrównoważona emocjonalnie :D

Gość Tea lightsss
no dzięki...tematy o kupach, penisach są często odwiedza. inne widocznie nie są godne uwagi

Gość Tea lightsss
a skąd takie wnioski?

Gość Petronela z pipidówy
każdy ważny w życiu człowiek gdzieś na dnie serca zostanie i to wcale nie musi być miłość to będzie i babcia-sąsiadka do której biegałam na ciastko z kremem a ona zawsze potrafiła mi rozchmurzyć twarz to bedzie przyjaciółka z którą urwał się kontakt i chłopak który był "tym wybranym" w przedszkolu na lezakowaniu :D to jest normalne :D nie normalne jest, że nie potrafisz przenieść przeszlości do kategorii miłych/ bądź niemiłych wspomnień...

Gość Tea lightsss
skoro to nienormalne to może oznaczać tylko jedno- nadal coś do niego czuję

Gość abcdefgkobieta
niestety, ale uważam, że Twoja reakcja nie była normalna... W życiu bym nie ryczała po spotkaniu byłego na mieście... Wygląda mi na to, ze jednak nadal coś do niego czujesz i jest to dużo silniejsze niż uczucie jakie żywisz do obecnego... Ja np mam zupełnie odwrotnie - owszem, młodzieńcza, pierwsza miłość była inna, bo była pierwsza, świeża, nowa. Ale miłość jaką darzę męża jest nieporównywalnie mocniejsza, inna ale nie gorsza, równie niezwykła i piękna... Jak widzę jakiegoś byłego na ulicy to wcale nie wracają do mnie wspomnienia, nic nie czuję... Zwykły znajomy...

Gość Petronela z pipidówy
Tea lightsss skoro to nienormalne to może oznaczać tylko jedno- nadal coś do niego czuję i tu się z tobą zgodzę :)

Gość Masz racje ,ze tych
pierwszych ,wspanialych uczuc ani osob ,ktore nimi obdarowalysmy nie da sie zapomniec.To prawda,ze tego pierwszego ,ta pierwsza pamieta sie zawsze.Byc moze ,ze te nastepne milosci byly dojrzalsze,madrzejsze,wartosciowsze,trwalsze ale ta pierwsza byla jedyna i niepowtarzalna.Ja,do tej pory kiedy widze swoja pierwsza milosc czuje ogromne wzruszenie i radosc-jak na ironie losu ,jestesmy spokrewnieni.Mam juz bardzo wiele lat,udane malzenstwo a jednak....ta pierwsza milosc zawsze wzbudza tkliwosc.

Gość też prawiczek
jesteś jakaś nienormalna i ciężko niezrównoważona emocjonalnie ;)

Gość Jasne ,bo teraz ten
pierwszy raz to zalicza sie na dyskotece albo domowce,nie wiadomo nawet z kim!