Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdwww

czy to już biegunka???

Polecane posty

Gość asdwww

hej moja córka ma 15 miesięcy. Od ok miesiąca zaczęła mieć smaki - nie chce jesc jak do tej pory. Dzis jadła bardzo mało, zrobiła 3 luźne kupy. Mama kaze mi jechać na ostry dyżu bo mi się dzicko odwodni. Córka nie wygląda na chorą, bawi się i zachowuje normalnie. Co robić? wydaje mi sie, że lekarz mnie wyśmieje...

Gość asdwww
podnosze

bez przesady. podałabym probiotyk, tak na wszelki wypadek i tyle. on nie zaszkodzi na pewno, a jeśli zaczynają sie problemy z brzuszkiem to może pomóc.

Gość asdwww
dzięki. już myślałam, że oszalałam :)

Gość asdwww
może jeszcze któraś utwierdzi mnie w przekonaniu, że nie powinnam jechać z dzieckiem na ostry dyżur? będę wdzięczna

dokładnie daj jakiś probiotyk i dużo pić a mi lekarz kiedyś powiedział że na pogotowie lub do lekarza z biegunką dopiero jak, albo dziecko strasznie ospałe i osowiałe, albo jak tych kup jest 7 i więcej :)

Gość cdn-----------
dzieki :)

Gość asdwww
Cześć Dziewczyny - odpiszę jeszcze po weekendzie, może ktoś będzie szukał w podobnych tematach to będzie łatwiej mieć nie tylko postawiony problem i rady ale i efekt - otóż: - w piątek wieczorem kupiłam probiotyk i podałam dziecku do picia, tak samo w sobotę rano. - w sobotę kupka była już ładna, a apetyt jakby lepszy. - w niedzielę natomiast zupa zniknęła z miseczki jakby ją tornado wywiało :) Może to był poczatek jakiejś infekcji? Nie wiem, ale probiotyk ewidentnie zadziałał :)

Na pewno nie biegunka, przecież dziecko w tym wieku ma prawo robić ciągle więcej niż jedną czy dwie kupki dziennie :) Zwłaszcza jak zęby idą.