Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiona :)

odstawienie tabletek a szybie zajście w ciązy

Polecane posty

14 kwietnia po 2,5 roku odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. 17 kwietnia krwawienia z odstawienia. Czy po przerwaniu antykoncepcji cykl wraca odrazu i musi się normować przez kilka miesięcy? Jaka jest szansa że jestem w ciązy? W tym momecie powinnam mieć miesiączkę a jej nie mam, test ciążowy wychodzi negatywny. Dodam jeszcze ze przed zastosowaniem antykoncpecji miałam dość nie regularne cykle raz 28dni a raz nawet 40dni. Przed odstawieniem tabletek zrobiłam wszytskie badanie które powinno się zróbić przed ciążą. Tarczyca w normie. Czekać? Iść do lekarza? Sprawdzać coś?

Nieregularne miesiączki po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych to norma. "Jaka jest szansa że jestem w ciązy? " A skąd my to mamy wiedzieć?

Chodzi mi o to czy moze tak byc ze mimo ze test wychodzi negatywny to moge byc w ciazy skoro nie mam okresu. Bardzo bym tego chciała.

nikt nie miał narpawde podobnego przypadku?

Gość pomidorówka_
jak masz nie regulane to skąd tem pomysl o ciazy? my tego nie wiemy ale raczej to nie ciaza

Spóźniająca się miesiączka jest raczej efektem odstawienia tabletek antykoncepcyjnych, a nie ciąży.