Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nieesiax22

Blogi modowo-urodowo-kulinarne

Polecane posty

Gość nieesiax22

Witam was kochane dziewczyny! http://polkawkryzysie.blogspot.com/ Założyłam nowego bloga którego ideą będzie prezentowanie jak wyglądać modnie i czuć się dobrze we własnym ciele, nie nadwyrężając grubości naszego portfela. Na swoim blogu będę zamieszczała recenzje kosmetyczne, nowinki kosmetyczne, propozycje stylizacji za wg mnie nieduże pieniądze, ponadto będziecie mogli śledzić moje kuchenne rewolucje. Nie zabraknie tez info o wszelkiego rodzaju wyprzedażach, promocjach, rabatach, upustach czy jak kto woli "sejlach" i to zarówno tych które mamy aktualnie na polskim rynku jak i sklepach internetowych oferujących przesyłkę z zagranicy do Polski ( wbrew pozorom zamwiając w ten sposób można wiele oszczędzić, często bywa tak iż sklepy te mają oprócz promocji na sam asortyment, promocje na koszta wysyłki). Chcę pokazać jak można być modną i seksowną kobietą nie przebierając się od stóp do głów w ciuchy z manekina z wystawy sklepowej. Mam nadzieje, że blog ten będzie dla was inspiracją. Mam nadzieję, że pozwoli wam otworzyć oczy na to, że nie wszystko co zachodnie, drogie i porządane, jest takie wspaniałe i niezastąpione. Chciałabym wam dziewczyny pokazać jak ważny jest skład kosmetyczny a nie to w jakim opakowaniu jest on zamknięty. Chciałabym wam pokazać, ze moda to coś więcej niż bluzka za niebagatelną kwotę- moda to zabawa, pasja tworzenia, sposób na wyrażenie siebie. Mogłabym tak długo mówić o moich zamysłach na bloga, aczkolwiek mija się to z celem, gdyż jeśli bedzięcie zainteresowane ową tematyką skorzystacie z oferty mojego bloga. Koniecznie dajcie znać w komentarzachco o tym myślicie Oto link http://polkawkryzysie.blogspot.com/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować