Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkilewqekl;kjew

ANAL-POWAZNE PYTANIE

Polecane posty

Gość werkilewqekl;kjew

jutro moj partner ma urodziny.Wiem ze marzy o analu-ja jestem tez gotowa ale....jak sie przygotowac by nie bylo niespodzianki? lewatywa-ale czym woda? ile godzin wczesniej-pytam serio?

Gość takakjjedna
ja jak mam ochote to ide do lazienki robie lekka lewatywe wlasnie z wody cieplej biore prysznic, wychodzac wganiam meza pod prysznic, w miedzyczasie robie nastroj i jest milo zdazylo sie tez bez zadnego przygotowania i wpadki zadnej nie bylo, przeciez jak wiem ze cos mi sie chce to go tam nie zapraszam

Najpierw kupa. Potem lewatywa. Gumowa gruszka i ciepła, ale nie za gorąca woda jest ok. Kilka razy powtórz aż woda będzie czysta. Polecam zrobić ok. 2 godziny przed i powtórzyć jeden raz na godzinę przed. Ja dojdziesz do wprawy to i 15 minut wcześniej wystarczy, będziesz po prostu wiedzieć czy jesteś czysta czy potrzebujesz więcej przygotowań.

Gość werkilewqekl;kjew
dzieki wielkie-wiem ze glupie pytanie ale chce aby to bylo mile bez brazowych niespodzianek ;-P

Gość robert 27
,anal jest przyjemny mam oa myslii M.K. szczegvlnie jak dziewczyna kładzie się.na bzuszku leżąc .wypina pupcię .zanim wacka włoże do jej dziórki kakaowej .liże jej pupke.wkładam język tam .po ,tem wacka ocieram o jej rowek.staje wtedy oka mgnieniu .po tem myk do jej.pupci wchodzi mm.co za odlot .zajebiste uczucie .

Gość robert 27
,anal jest przyjemny mam oa myslii M.K. szczegvlnie jak dziewczyna kładzie się.na bzuszku leżąc .wypina pupcię .zanim wacka włoże do jej dziórki kakaowej .liże jej pupke.wkładam język tam .po ,tem wacka ocieram o jej rowek.staje wtedy oka mgnieniu .po tem myk do jej.pupci wchodzi mm.co za odlot .zajebiste uczucie .

Gość robert 27
,anal jest przyjemny mam na myslii M.K. szczegvlnie jak dziewczyna kładzie się.na bzuszku leżąc .wypina pupcię .zanim wacka włoże do jej dziórki kakaowej .liże jej pupke.wkładam język tam .po ,tem wacka ocieram o jej rowek.staje wtedy oka mgnieniu .po tem myk do jej.pupci wchodzi mm.co za odlot .zajebiste uczucie .

Gość Uroczy Roman
Tam go nie zapraszasz ? to znaczy do dupy ? Ooo to nie ładnie mieć męża w dupie.