Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soloness

Skąd się wziął wasz nick??

Polecane posty

czasem pomysły na nicki są tak porąbane, ze szok, opowiedz skąd wziął się Twój. Zaczne od siebie, soloness, kojarzycie na pewno film symetria, tam pada hasło "soloneza czas zacząć" i robią tam temu kolesiowi napój z soli wody i innych. Nie wiem czemu zapadło mi to w pamięć i zmodyfikowałam solonez na soloness i tak już jest :)

Gość oswoić wilka
BYŁEM W DOMU WARIATÓW I TAK MI ZOSTAŁO

Moj nick wzial sie stad ze mialam ksywe Pupcia a potem przeobrazilo sie to w Pupika

Gość Z DUPY
🖐️

Gdzieś usłyszałam ten tekst,ze ktoś emanuje lajtem i tak o to stąd. poprzedni - my sex is a killer- oczywiscie z piosenki madonny, spodobało mi się

Gość już wszystko wiem
bo już wszystko wiem

Gość conspiracy esposito
ja widziałam płytę z filmem "Conspiracy" i grał w tym filmie aktor o nazwisku Esposito. Ale to nick przejściowy, bez żadnego emocjonalnego przyiązania D

Gość migrena dupy
bo mnie głowa boli...

Ktoś kiedyś opisując szczegoły anatomii kobiety stwierdził że jedne kobiety są jak jabłka bo mają coś w takim a nie innym kształcie.Są delicjami. Dodał że te o innym to takie ogryzki,no... w ostateczności mogą być bo i na bezrybiu rak ryba..Zapytałam więc swojego faceta:czy uważasz ze jestem ogryzkiem?A on mi na to ze śmiechem ;nie,ty nie jesteś ogryzkiem.Ty jesteś nieogryzek. .To były moje pierwsze dni na kafe i tak zostało.

Gość ja pani wasza
poniewaz uwazam ze jestem najpiekniejsza najladniejsza lubie miec podwladnych dlatego jestem wasza pania i basta

Gość Marzenkoman
mam laskę Marzenkę

Gość Magnolia czarnabiała
Z głowy natomiast jakiś ktoś używał go i powpisywał jakieś bzdury :(>(

Jak trudno szczęście znaleźć dobrze wiesz, Tak często szukasz go Gonitwą zanim więc wypełniasz czas I szukasz szukasz wciąż Pieniądze to za mało by je mieć Na darmo trudzisz się Chcesz lekko żyć lecz coś znów dręczy cię Bo nie wiesz nie wiesz że Ref. Szęście twe jak biały motyl jest Im bardziej za nim gonisz w górę uciec chce Lecz kiedy znów codziennością zajmiesz się Przyleci znów i cicho siądzie na ramienu twym

Od nazwiska : Jrgen Thorwald, autora książek, które skłoniły mnie do podjęcia studiów medycznych.

Ot, takie dyskretne zaznaczenie orientacji seksualej. A że les brzmi podobnie do lessie to powstało lessi :) les? si!