luuula 0 Napisano Maj 18, 2012 Hej. Zamierzam zacząć stosować dietę Dr. Dukana. Czy macie jakieś przemyślenia co do tej diety? Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgrabna24 0 Napisano Maj 18, 2012 Polecam, póki co. Jestem już 5 dzień na fazie uderzeniowej. Póki co schudłam 2 kg. Nie czuje się głodu, jest dużo przepisów. Jedyny minus - jak dla mnie - zaparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilka208 0 Napisano Maj 18, 2012 ja polecam byłam na niej 3 lata temu iod jutrza powtarzam :) 1 faza 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
In the middle of nowhere 0 Napisano Maj 18, 2012 Na mnie nie działa;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Maj 18, 2012 Ja też polecam, byłam na niej 2 lata temu, schudłam 9kg, potem miałam rok przerwy, jadłam normalnie, ale mniejsze porcje i wagę utrzymałam. Zaparcia są tylko na początku, jedz otręby, to wszystko się ureguluje. Zapomniałam dodać, że przerwałam na drugiej fazie. Próbowałam kilka razy do niej wrócić, ale nie wyszło, teraz odchudzam się inaczej, ale Dukana dobrze wspominam i polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach