Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klknnipi

Chłopak zaczął mnie zauważać, gdy

Polecane posty

Gość klknnipi
cytryna i gruszka a gdzie go widzialas?

Gość cytryna i gruszka
Ty cala marrika Twoje wypowiedzi świadczą same o Tobie , raczej znizyc sie do Twojego poziomu to nie zaszczyt Te wyzwiska i przekleństwa opanuj sie dziewczyno Prog minimalny w Twoim zasięgu to odległosc kilometrow Troszke poszanowania drugiej osoby bo autorka chyba nie obrazila Cie w taki sposob jak Ty ja chamsko i prstacko

Gość cytryna i gruszka
a jak Ci sie nie podoba to wyjazd To tak trudno przychodzi Ci myślenie?

Gość Uroczy Roman
Nakarmcie mnie. Z kobiety nie ma pożytku, gdy nie potrafi przygotować treściwych posiłków. W razie biedy, te w pierwszej kolejności idą w odstawkę i zdychają z głodu.

Gość klknnipi
Probuje sie wyzyc na forum jak w zyciu jej nie wychodzi ;') I niby ma wiecej oleju,klocilabym sie :D

Gość marrrrika
no tak gównniary w życiu mi nie wychodzi haha;) o kurwa zaraz jebne! 2 buce sie dobrały ten wątek doczeka się 4556666 stron!to hit internetu!lepsze niż zmierzch:)co za genialny i wciągający temat!jesteś fenomenem autorko!nakręcą o tym filn dostaniesz oscara za scenariusz będziesz miliarderką zagra cie angelina jolie a twojejo fagasa brad pitt!co za inteligentny temat i jaki życiowy widać że autorka wiele przeszła życie jej nie rozpieszczalo a ona i tak odnalazła sens życia i wielką milość-na fejsiku!doczekasz się pomnika kochana nie zasne do rana dodaje temat do ulubionych i będe wytrwale śledzić przygody dzielnej i mądrej życiowo autorki jestem ciekawa jej dalszych losów i czy stanie na ślubnym kobiercu !co za piękna milosna historia ocieram łzy wzruszenia.....