Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne symptomy

Mam dziwną chorobe. Pomożecie zdiagnozować? Bo to wstydliwe dość

Polecane posty

Gość dziwne symptomy

A więc do rzeczy. Czuje sie zatruta. Ciągle przelewa mi sie obrzydliwie w brzuchu. Jakby coś mi tam bulgotało, przelewało sie, gniło. Normalnie słysze takie jakby syczenie, słysze to przelewanie. Jest mi niedobrze na samą myśl o wodzie a jednak ciągle chce mi sie pić. Nie moge sie jednak napić bo woda budzi we mnie obrzydzenie, mdłości. Robie koszmarne bąki śmierdzące śmiercią i jadem. Nie żartuje. Odżywiam sie raczej normalnie. Ten stan trwa już 4 dni, żadne Reni czy Manti nie działają wiec to nie zgaga. Nie wiem co to :( Wiem, żę brzmi jak prowo, ale ja poprostu otwarcie napisałam co mi jest :(

Gość klknnipi
zapalenie jelit i zoladka a moze cos gorszego pedem do lekarza!!!mialam podobnie i powiedzial ze wlasciwie na ostatnia chwile sie zjawilam

Gość dziwne symptomy
Ojej, to mnie zmarwiłaś:( A Ty miałaś tak jakiś czas i ci przeszło? Bo ja to już kiedyś miałam, przeszło samo po ok 1,5 tygodnia. A teraz znowu wróciło. Boje sie

Gość klknnipi
Tez tak mialam kilka razy,az w koncu z bolu zemdlalam a potem jak odretwiala bylam, zero ruchu, pod kroplowka, i w koncu do lekarza ktory powiedzial to co wyzej napisalam.Pisz jak masz jakies pytania, wroce za godzine;)

Gość klknnipi
Tez tak mialam kilka razy,az w koncu z bolu zemdlalam a potem jak odretwiala bylam, zero ruchu, pod kroplowka, i w koncu do lekarza ktory powiedzial to co wyzej napisalam.Pisz jak masz jakies pytania, wroce za godzine;)