Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoczekiwana zmiana sytuacji

WYPADA ZATRUDNIC SZWAGIERKE????

Polecane posty

Mam duzy dom i 2 malutkich dzieci + ogrod itd Chcialabym zatrudnic osobe ktora by mi pomagala w prowadzeniu domu i zajmowaniu sie dziecmi. Dzis mama mi pwoiedziala, zebym sie zapytala szwagirki bo ona szuka pracy... No ok , lubie ja ale zeby ktos z rodziny szwedal mi sie po domui co bedzie jak ona opowie wszytskim co sie w domu moim dzieje... no wiecie jak to jest czasem sie zdarzaja klotnie i zdarzenia ktore czlowiek chce ukryc przed luidzmi... No i nie wiem czy ona sie nie obrazi, ze chce ja do sprzatania , gotowania i zajmowania sie dziecmi.

Gość ja bym powiedzialaaaa
szwagierce ze kogos takiego szukam ale bym jej nie proponowala, jak bedzie zainteresowana to sama Ci powie. A co do rozpowiadania to myslę ze obca osoba bardziej bedzie opowiadac co u ciebie niz szwagierka.

Gość magdullllla24
w zyciu-tylko niepotrzebe awantury rodzinne gotowe

nie zatrudniaj szwagierki a co jak sie nie sprawdzi? jak jej powiesz, ze zle sprzata zeby sie nie obrazila? lepiej kogos obcego, latwiej zwrocic uwage i sie rozstac, jakby co.

Gość male ciche
a ja zdecydowanie odradzam, wiesz jak sie wychodzi na zatrudnianiu rodziny i przyjaciol, w razie czego nawet ochrzanic nie bedzie wypadalo i skonczy sie tak, ze z kuzynki i reszty rodziny zrobisz sobie najgorszych wrogow

male ciche, no wlasnie tez sobie o tym pomyslalam :O ale wiecie jak to jest z rodzina zatrudnie ja pewnie bedzie przypal , nie zatrudnie to sie pewnie obrazi... :P