Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [Karina]

Czym wybielić tetrę?

Polecane posty

Dorota mam ogromną nadzieję, że te zabiegi pomogą. Ostatecznie sięgnę po proszek do firan lub wybielacz na bazie chloru. Heh :) bo w szpitalach pewnie mają właśnie takie jeszcze sprzed 30 lat albo i lepiej. Te grube można kupić w sklepach internetowych i niektórych stacjonarnych, ale ona są przeważnie zagranicznych marek i bardzo drogie (najmniejsze bez aplikacji 70x70 od 12-15 zł za sztukę, a największe 120x120 z aplikacjami nawet do 70 zł za sztukę!)

Ogromne dzięki wszystkim którzy pomogli i podpowiedzieli różne sposoby i środki! Dobrej nocy. :)

Gość hejoś jesteś jeszcze?
co jest jeszcze ewentualnie potrzebne do tej tetry? co trzeba dokupić?

No jeszcze tak, ale niedługo się zwijam. :) Co potrzebne? Ze 3 otulacze - każdy wybiera jakie chce (ja chcę 1 Little Penguin, 1 Małe Me i z 1 chyba BabYetta, ale co do tego ostatniego nie jestem pewna), z 1-2 klipsy Nappi Nippas (Snappi), odkażacz (Mio Fresh albo Bio-D Nappy Fresh), bibułki - każdy wybiera jakie chce (ja chcę Imse Vimse albo Kikko Eco), olejek sanityzujący - każdy wybiera jaki chce (z drzewa herbacianego, lawendy albo róży), plastikowe wiaderko z pokrywą - jakie się komu podoba. To tyle. :)

Otulacze chcę oczywiście rosnące razem z dzieckiem, a nie pojedynczego rozmiaru, żeby nie dokupować następnych.

Gość hejoś jesteś jeszcze?
dzięki za odp.