Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opamieta sie kazyd wedr

Straciłam go ?

Polecane posty

Byliśmy ze sobą 2 lata. W marcu się rozstaliśmy. Powodów było dużo, nie ma sensu nawet o tym pisać. Byliśmy już jak znajomi, którzy widywali się na kawkę niż para... Po miesiącu napisałam do niego. Spotkaliśmy się dwa razy. Było super, tak jak kiedyś.. śmialiśmy się, rozmawialiśmy, nawet go przytuliłam.. Później się już nie widzieliśmy, ja go prosiłam o spotkanie ale on nie miał wiecznie czasu.. ok czekałam... 2 tygodnie temu znowu do niego napisałam, że tęsknię, że mi zależy.. żebyśmy dali sobie jeszcze szansę. Prosiłam go o spotkanie.. ale on mi odpisał 'na razie nie chcę się spotykać.. skąd mam mieć pewność, że będzie dobrze?' Więc mu napisałam, że przecież możemy spróbować, że nadal go kocham i mi zależy.. A on mi napisał 'ale ja już nie czuję tego co kiedyś.. czas dużo zmienia.. Nie mam pewności, że będzie znowu dobrze'. Znowu go błagałam o spotkanie ale już nie odpisał.. Czy to ma sens? Czy mam sobie odpuścić czy jeszcze walczyć ? Jestem załamana.. i nie mam już sił.

Gość przewiń suwak i sprawdź
serdecznie przepraszam, ale za długie i czytać niepodobna ;)

Gość fefsfsfs
przykro mi ale to juz raczej koniec, wyglada na to ze on nie czuje juz do ciebie nic wiekszego, pewnie poznal kogos i chce sie teraz spotykac z ta osoba, nie obnażaj sie przed nim ze swich uczuc, jakbedzie mu zalezalo dezwie sie do ciebie

Gość już wszystko wiem
napisz do niego jeszcze ze sto razy, niech on już kompletnie straci jakikolwiek szacunek do ciebie. jasno co napisał, a ty dalej swoje.

ale widzicie ja taka już jestem... wiem, że dużo rzeczy źle robiłam, on tak samo.. każdy ma wady.. Ale mimo wszystko chciałam jeszcze spróbować, tak bardzo za nim tęsknię.. Nie rozumiem go..

Gość już wszystko wiem
odpierdol się od niego, to co chcesz robić nazywa się stalking

Widzieliśmy się jakiś czas temu tak jak napisałam i było wszystko fajnie.. więc dlaczego on już nie chce.. pytałam go czy kogoś poznał, powiedział, że nie.. ale jakoś nie wierzę..

Stalking? przecież nie śledzę go i nie grożę mu.. Ja tylko miałam nadzieję, że jeszcze coś z tego będzie. Jak mam sobie z tym poradzić ? Fakt, że jestem młoda, mam 22 lata, ale ciężko to widzę.. :( on ma 28 lat..

bil mnie , kopal, za wlosy lonowe szarpal ale tesknie za nim jak cholera

Gość może być milion powodów
może ma nową dziewczynę na oku, może Cię nie lubi a chce tyllo być miły. Nie wiem. Jeśli z tego ma nic nie wyjść (a na to się zanosi) to dla was obojga będzie łatwiej się nie widywać i nie przypominać tego ciągle. Jest dorosłym człowiekiem, wie co czujesz i jeśli by chciał, to chyba by to zakomunikował.

Gość już wszystko wiem
nie męcz chłopa, i tak ma cię w dupie

Dziewczyno, miej honor. Wyraźnie daje Ci sygnały, że jest na NIE. Nie staraj się i nie męcz go, bo jeśli to się wypaliło to już nie możesz zrobić nic.

Ok tylko, że ja nie potrafię się z tym pogodzić.. W marcu jak się rozstaliśmy to było jakoś łatwiej,a po pewnym czasie, kiedy opadły emocje zaczęło być coraz gorzej.. i tak do dziś się męczę i wiem, że nadal będę.

Najgorsze jest to, że ja nie umiem tak milczeć.. strasznie mnie korci, żeby napisać.. żeby zagadać.. Czy można się odkochać w miesiąc ? bo na to wygląda, że u niego to nastąpiło bardzo szybko

Gość może być milion powodów
Rozumiem Cię, bo też przez to przechodziłam, podobnie jak wiele kobiet (i mężczyzn). W zasadzie to nic nie możemy poradzić, wypłacz się i wycierp i czekaj aż czas uleczy rany. A stanie się to szybciej, jeśli nie będziecie się kontaktowac. Moja osobista metoda: dużo wysiłku fizycznego: idź na rower czy na jogging i wymęcz się fizycznie do granic możliwości, tak żeby po powrocie do domu tylko się walnąć i spać (to metoda polecana także alkoholikom w czasie odwyku). Dla zdrowia też będzie lepiej.

Już nie raz sobie powtarzałam 'koniec.. nie będę nic pisać, urywam kontakt'. A mijało parę dni i znowu było to samo.. Co do wysiłku fizycznego to u mnie akurat z tym ciężko, nie mam nawet chęci wyjść na basen a co dopiero pobiegać. :(

No nic.. wyżaliłam się trochę na forum, i tak każda odpowiedź pewnie brzmiałaby ''daj sobie już spokój'' .. Nie życzę nikomu tego, co teraz czuję.. mam nadzieję, że w końcu mi kiedyś przejdzie.

Gość już wszystko wiem
przykro mi że nie dostałaś odpowiedzi takiej jakiej chciałaś, a w poniedziałek po skierowanie do psychiatry