Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała56

Starania o maleństwo

Polecane posty

Gość kasia04021991
mmalayka to ten doktor nie zrobil ci wogole usg i wykluczyl ciaze?

Dziwne albo i nie.Może pan doktor taki doświadczony jest, może nic na ciąże nie wskazuje prócz braku miesiączki. Moja doktorka tez jak do niej przyszłam to nie robiła mi usg, ale żadnych tabsów nie dała, kazała czekać jeszcze 2 tyg.w miedzyczasie zrobiła mi usg i bete z krwi.Mmalaykaa.... wziełaś juz ta luteinę??? jak wyglądasz z kasą, może prywatnie usg zrób, ja tak zrobiłam właśnie, dla 100% pewności. U mnie według prognozowania cyklów niby owulacja heheheh, dobre sobie owulacja przy lepkim śluzie i 36,3! A tak bym chciała być juz w tej ciązy...eh...

Gość kasia04021991
olka ale wczesnie wstajesz. ja dopiero teraz mowie dzien dobry. ja tez na miejscu mmalayki poszlabym sie upewnic u innego lekarza. bo doswiadczenie doswiadczeniem ale kazdy czlowiek jest inny i rozne przypadki chodza po ludziach

wcześnie??? Kasiek ja juz po spacerku z psiakami byłam ;-) wstaje 6-7, taki poranny ptaszek jestem ale idę za to spać z kurami! jak tam dzionek mija laseczki? Ja dziś dostałam od mężusia fantastycznie niezdrową coca cole cherry!!!co za reklama!

Gość Mmalaykaa
wiec w poniedzialek rano ide na bete :) dzisiaj lekarz po badaniu powiedzial,ze nic nie wyczuwa narazie i,ze mam przyjsc za 2 tygodnie;) jest szansa...:) narzeczony dziś mi powiedział,że bedzie dobrze on w to wierzy...

Mądrze mówisz Mmalaykaa i super!! jeszcze nie bierz żadnych tabletek, co ma byc to będzie, też życzę ciąży! i Tobie i sobie i nam tu wszystkim poprostu.Ja dziś jak nigdy nie śpię, mąż na nocnych zawodach wędkarskich, nie umiem spać bez niego!!! masakra jak człowiek się od drugiego uzależnić może. tez miałam jechać ale deszcz leje okropnie, więc uszyłam psiakom nowe legowisko bo stare już rozwaliły ;-) mam amstaffkę małą w ciąży urojonej i tak się śmieje że ona chyba ze mną tak przeżywa i się wczuła dziewczyna :-) Jakie plany na weekend? Ja na bank auta znów nie zrobię, brzuch mnie boli jak na @,za wcześnie jak na moje, centralnie dól ciągnie i od krzyża.

Gość kasia04021991
a ja tradycyjnie tydzien przed okresem i mam plamienia podczas stosunku, masakra... na owu napisali ze niby w srode mialam owulacje wiec jest nadzieja

mi na ovu owulacji nadal nie wykryło a mam już dziś 23 dzień cyklu.. na moje miałam 2 dni temu ,a według prognoz wczoraj... i badź tu mądry!!

Kasia.... a jak to tam jest że Ci owulacje wskazuje, u mnie non stop to samo pokazuje, owulacja nie została jeszcze wykryta... może to jakoś z czasem wyświetla?? oświeć mnie trochę. Miałaś wyższą temp i Ci od razu wyświetliło, czy po czasie??

Gość kasia04021991
wiesz co olka no temp mi wtedy wlasnie spadla i mialam sluz wodnisty. ale mi to pokazalo chyba tak po 2 dniach bedzie tam taki czerwony ,,krzyz,, na caly wykres. napewno zauwazysz i napisza w interpretacji. ale popatrz sobie na galerie innych wykresow to zobaczysz. owulacja niby byla ale co ztego wyjdzie? dni plodne sie juz skonczyly. teraz trzeba czekac. w piatek mam dostac okres... modle sie o to ze sie tak nie stanie.

niestey nie mam tam niczego takiego, pisza tylko że dotychczas temperatura nie zdaje sie potwierdzac owulacji, mam przyjąc ze jeszcze nie wystapila i bla bla bla... jak ja 24 dzien cyklu mam i jakaś cholernie nerwowa jestem od dwóch dni...... podbrzusze ciagnie jak na okres ale poza tym super sie czuje.

Ola ja mam tak samo ze dotychczas owulacji nie wykryto itd, za niecaly tydzien powinnam miec @

tak...modle się jak Ty...nie chce tego walonego okresu.Wierzycie w takie gadanie do siebie w mysli, typu jak polska w siatkówce w pierwszym secie pokona brazylijczyków to znaczy że jestem w ciązy. I tak sobie gadalam... i wygrali!!!! I co ..mam w to wierzyć? wiem, bzdura totalna ale tonacy trzyma sie brzytwy

wiecie co, oni nie tylko wygrali seta... oni wygrali cały mecz! po 10 latach udało sie polakom pokonac brazylie po raz 2 (pierwszy raz tydzien temu) no i jak tu nie chciec wierzyc w takie bzdety!

Gość kasia04021991
oj olka nie ladnie, lamiesz mi sie tu... nie nie nie nie pozwolimy na to.po to tu jestesmy zeby sie wspierac. ja dzieki wam uwierzylam w siebie wiec mi sie tu teraz nie poddawac.olka i mala ja na waszym miejscu poczekalabym jeszcze spokojnie miesiac i jak wtedy sie nie pojawi owulacja to do lakarza. pociesze was. co z tego ze ja mialam owulacje jak w ciazy napewno znow nie bede bo mam tak jak zawsze, na piatek mam okres a juz poprzedniego piatku mam plamienia. norma wiec okres przyjdzie. a tak z innej beczki to facet czasami glupi jak but jest prawda? wczoraj z P ogladalismy dokument o tym ze matka oddala swojemu dziecku nerke, wiec zapytalam czy on by oddal swojemu... odpowiedzial ze nie. wiec mu powiedzialam ze jest pojebany i pol dnia nie rozmawialismy... i tak wczoraj zaczelam watpic w to czy chce miec dziecko z odpowiednim mezczyzna...

Gość kasia04021991
to jakie masz temperaturki olka?

Gość kasia04021991
ovu napisalo mi teraz ze jednak owulacje mialam w piatek a nie w srode... wiec wam tez moga napisac po czasie.

Kasia to na Ovu napisali Ci o owulacji po fakcie? A wczesniej pojawiala Ci sie czerwona krecha?

Gość 999 Milord666 und Prezydent997
A moja pięcioletnia córeczka urodziła 98-letniego starca! W żłobku jak on leżał to tylko gadał, że HLEP drogi und PIZZA za słabo pikantna!

Gość kasia04021991
no wlasnie po fakcie i mnie to wkurzylo bo nie masz juz potem na to wplywu. w piatek napisali ze mialam w srode tamta a dzis ze jednak w piatek

Gość kasia04021991
krecha pojawila sie wtedy jak pierwszy raz napisali ze byla owulacja

Kasia, ja najwyższą temp miałam 36,6 ale mierze zawsze w buzi temperaturę bo wyczytałam że najlepiej żeby ustalić temperaturę bazową to albo w buzi albo w pochwie, więc ouv interpretuje to jako brak owulacji, za niska temperaturka.Oglądałam Twój wykres Kasiek, ja nie mam takich wysokich temp.Nie mam pojęcia zresztą jak ich komputerek to wylicza, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wydaje mi się że znalazłam pośrednia przyczynę mojego braku owulacji, prolaktyna!! Od lat mam z nią problemy, ale moja gin mówiła że przy pigułach wyciek z piersi to częsty widok, ale ja jestem 3 miesiąc bez piguł a leje sie z cycolków dalej,wiec na bank prolaktyna, jutro chce iść do mojej gin żeby mnie na wyznaczenie poziomu prolaktyny wysłala, na bank mnie wyśle bez problemów.leczyła mnie juz bromergonem bo miałam hiperprolaktynemie potem było ładnie a teraz znów na bank, na bank!Ja sie nie łamie Kasieńka, ja poprostu tak okropnie chce wierzyć w to że mi się uda, zegar biologiczny mi bije aaaaaaa muszę się streszczać

hallo... dziewczyny czy z was zrobiły się dinozaury?? :-) wymarły wszystkie czy co! Idę się szykować i do gina, może uda mi się do niej dziś wepchnąć.

Gość kasia04021991
bo my nie wstajemy tak wczesnie jak ty... a to wlasnie chodzi o to ze trzeba mierzyc w pochwie, zauwarz ze tam zawsze temp jest mniej wiecej o jeden stopien wyzsza. ale wiesz co doczytam na owu bo moze to ja sie myle ale w kazdym badz razie ja mierze w pochwie i na ovu pisza mi w interpretacji ze wachania temp sa w normie. a to ty bralas olka pigulki antykoncepcyjne czy jakie ze ta lekarka mowila ci ze przy tym wyciek z piersi jest normalny? napisz potem co powiedzial ginekolog

Gość kasia04021991
na ovu pisza ze albo w pochwie albo w ustach ale jak juz zaczelas w ustach to musisz w ustach wiec mysle ze to nie ma wplywu