Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała56

Starania o maleństwo

Polecane posty

Gość olka77
a u nas nasienie bardzo ładne, u mnie niby wszystko ok, w pon mam miec hsg bo umówiona jestem to juz pójdę, na stówe też sie okaże ze nie potrzebnie bo wszystko drożne. Chciałam urodzic przed 36 urodzinami, nie udało się... nawet troche przeciagnełam więc kiedys trzeba postawić ta kropke nad I . Trzymaj sie kochana... mloda jestes masz jeszcze tą rezerwę lat ktorej ja nie mam. uda się!! Musi Tobie się udać, sciskam mocno!

Bylam wczoraj u lekarza, odwolal mi termin operacji do czasu az wyniki meza sie poprawia. Kategorycznie kazal mu rzucic palenie i zrobic powtorne badania za 3 miesiace bo efekty leczenia pojawia sie dopiero po takim czasie. Jak to okreslil probowac mozemy ale fajerwerkow nie bedzie.

hej kobiety. to ja kasia04021991. dawno tu mnie nie bylo. to juz 37 tydz ciazy. zarz bedziemy rodzic. malutki siedzi jeszcze w brzuszku u mamy. czeka na ocieplenie. termin na 26 luty i prawdopodobnie chlopczyk. lozeczko juz stoi, torby gotowe tylko jechac i rodzic. ciaza mija elelgancko. ani razu w szpitalu nie bylam pracuje do teraz takze nie narzekam. wam te sie uda wierze w was dziewczyny i trzymam kciuki

Czesc Kochana, chyba Cie myslami sciagnelam. Myslalm o Tobie ostatnio co tam u Ciebie i jak przebiega ciaza? Bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze, mam nadzieje ze rozwiazanie przebiegnie szczesliwie i licze na zdjecia malego:)

nie wiem czy tu jeszcze ktos zaglada ale jako ze bylyscie ze mna od poczatku to pisze i obwieszczam ze eryk urodzil sie 24 lutego o 4;10 rano (3600 g, 56 cm) po 13 nastogodzinnej meczarni skurczowej. porod to cos przeokropnego ale jak teraz patrze na jego slepka to jzu o tym nie mysle. zaraz dam zdj

Czesc Kasiu, bardzo sie ciesze ze juz malutki jest na swiecie i mam nadzieje ze oboje juz czujecie sie dobrze:) czekam na zdjecie.