Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koelowwwww

Muszę jeść mięso

Polecane posty

Gość koelowwwww

Po 12 latach bycia wege, wylazły mi włosy, skora mi się zrobiła szorstka, pojawiły mi się rany i afty w ustach i wyrosła mi w ustach czarna narośl na szczęście okazało się że to krwiak. Mam kruche naczynia krwionośne niedobory wit z gr b, żelaza

tak to jest jak się na siłę chce być roślinożercą będąc mięsożercą

Gość już wszystko wiem
mięcho to podstawa

Gość mieso nie jest dla ludzi
może masz po prostu HIV? :) ja nie jem miesa od 14 lat i jestem okazem zdrowia, mam gęstsze włosy od tyc co wpierdalają mięcho, dużo energii itp;)

Gość koelowwwww
taa jasne hiv co jeszcze

Gość koelowwwww
co jesz w takim razie, bo ja po fasoli i soczewicy mam ciężkie wzdęcia, wstyd do łóżka się połozyć. Zakładam seksowną piżamę i pierdzenie mi bierze

To jedz. Ja chyba z 15 lat jestem wege, włosy wylazły mi po kuracji niezwykle wrednym lekiem, na szczęście ich gęstość wróciła do normy. Nic niezwykłego się ze mną nie dzieje. Mięsa zwyczajnie nie lubię, może nie potrzebuję ;)

Gość koelowwwww
co zjem to mi się rana nowa robi w ustach, boli mnie podniebienie, puchną dziąsła

Gość Uroczy Roman
Cóż za poświęcenie.

Gość koelowwwww
w ogóle mało jem, może to dlatego, jeden obiad i jedna kanapka na kolację

Gość koelowwwww
Mojemu chlopakowi to nawet nie przeszkadza ale klienci skarzą się i dostaje mniejsze napiwki, nie każdy lubi jak pcha mi w anal a ja go wypycham siłą pierdu

człowiek od zawsze jadł mięso. W toku ewolucji wiele rzeczy w człowieku się zmieniło, ale nie to... Po co na siłę robić sobie krzywdę?... Ludzkość powinna wyzbyć się okrucieństwa i traktować z szacunkiem te zwierzęta, zamiast przeczyć sami sobie..

Gość Uroczy Roman
to strasznie chujowo. Masz tylko jedno życie, a żarcie to jedna z najważniejszych przyjemności na Ziemi. Zobacz na krowy jak przeżuwają z radością, albo zobacz kota który niesowicie zadowolony odrywa kolejne kęsy, przed chwilą co złapanej, myszy. Mnie tam nie przeszkadzają wegetarianie ale tą swoją zasraną krucjatę, to niech wsadzą sobie w dupe.

Gość koelowwwww
ja nie lubię mięsa, śmierdzi strasznie, zwłaszcza wieprzowina która ma dużo wlaśnie witamin z grupy B

Gość Uroczy Roman
Ten pneumatyczny podszyw to w stylu pythonowskim :D

Gość koelowwwww
poza tym ludzie masakrują te zwierzęta w hodowli, są sztucznie pędzone, ich mięso nie ma polowy witamin,to jest najgorsze.Hodowla i fabryczny ubój to zgroza, horror

Gość Uroczy Roman
Ten problem jest do rozwiązania przecież. Wystarczy trochę pomyśleć i zasięgnąć języka w tej sprawie. Skoro przemysłowy chów, ubój oraz przetwórstwo Cię tak przeraża.

Teraz wszystko jest sztucznie pędzone i nie ma połowy witamin ;) Warzywa też. Wszystko albo obsypane pestycydami albo pędzone hormonami albo genetycznie modyfikowane. Ale mięsa nie znoszę. Bardziej chyba tylko śledzi :o

Gość koelowwwww
nie mam nic przeciwko polowaniu, ale świat jest już taki sztuczny, wykarczowane lasy poprzecinane śmierdzącymi autostradami, hodowla ziwrząt, ludzi i roślin, matrix kurwa

Gość koelowwwww
może Aloe Vera mi pomoże?

Gość Uroczy Roman
No co Ty opowiadasz. U nas w chuj lasów jest. Więcej się sadzi, jak wycina. W ogóle to przejebane sie robi, bo zachłanny las włazi do domu, na podwórka, do ogródka. Pierdolone sarny mają wyjebane na ludzi. Nawet nie zaszczyci Cię swoim wzrokiem tylko dalej wpierdala. Te zuchwałe to włażą do ogródków i wyjadają rosnące tam rośliny. Jednak zwierzyna leśna to własność Lasów Państwowych S.A. i nie wolno strzelać bez stosownych zezwoleń. Swoją drogą tych ostatnich jest tyle co kot napłakał i zwierzyna leśna mnoży się na potęgę. Wiem, że ekolodzy pierdolą co innego, ale warto samemu sprawdzić.

Gość koelowwwww
w sumie chodzą koło mojego domu sarenki, kiedyś były i bażanty, ale one jedzą brudna trawę ze spalinami

Gość koelowwwww
co jakiś czas znika jakaś sarna a nawet pies, pewnie sąsiedzi polują