Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandzia.

Brązowy śluz zamiast okresu .

Polecane posty

Gość Amandzia.

Witam panie . Jestem aktywna seksualnie , robiliśmy to z partnerem nawet w dni płodne . W tym miesiącu 12 maja miałam dostać okres . Okres mam co 30 dni ale nigdy nie zdarzało się by się spóźniał . Minął tydzień od kąt nie mam okresu . W dodatku od 3 dni zauważyłam że mam brązowy śluz . Małe ilości ale są plamy na majtkach bardzo widoczne . Jednak dzisiaj czułam że mam strasznie mokro na majtkach i całe majtki miałam w brązowym śluzie . Potem jakieś 2 godziny później poszłam i zobaczyłam szerokości żółtka biały śluz i takie krwinki . Nie krew tylko takie dziwne sznurki krwi . Dziwne . I cały czas boli mnie brzuch , jest mi nie dobrze , często boli mnie głowa , oraz czasem plecy i dołu i wgl . Zawsze przed okresem bolały mnie plecy i brzuch ale ten ból jest zupełnie inny , większy i silniejszy . Taki inny . Nie zdarzyło mi się to jeszcze . Nie wiem co się ze mną dzieje ? czy jest szansa że jestem w ciąży ? Dzwoniłam na pogotowie to kazali mi jak najszybciej pojechać do szpitala ponieważ nawet zagraża mi życie . Albo mojemu dziecku jeśli jestem w ciąży , ale lekarz powiedział że raczej tak no ale chce jeszcze się upewnić testem . No i rady jakieś dostać bo się bardzo boje ... Bardzo proszę o odpowiedź . Z góry dziękuję i Pozdrawiam !

Na pogotowiu każą ci przyjechać a ty się pytasz w necie. trochę rozsądku dziewczyno. To może być poronienie albo ciąża pozamaciczna. Musisz szybko to sprawdzić a nie w necie siedzieć.

Gość onawi
tez tak mialam jak bralam tabletki anty,zamiast okresu brazowe jakies uplawy,musialam przerwac i wszystko wrocilo do normy.....

Gość Amandzia.
Po prostu bardzo się boje ... Nie chce jeśli jestem w ciąży stracić tego dziecka . A jestem już umówiona na wizytę u mojego gin. w poniedziałek . I w necie siedzę i pytam się bo chce wiedzieć na co mam być przygotowana .. :(

Gość to przegięcie
Ty w ogóle zdajesz sobie powagę z sytuacji w jakiej się znalazłaś?Jeśli powiedzieli Ci,że masz przyjechać to zrób to a nie szukaj w necie bezsensownych porad z których i tak nic konkretnego się nie dowiesz.

Gość Amandzia.
Bardzo się boje , ale pojadę do szpitala . Może nawet dzisiaj . Chciałam tylko wiedzieć na co się przygotować , co może oznaczać coś takiego . Dzisiaj nie zauważyłam jeszcze plam brązowych . Okresu nadal nie dostałam .. strasznie chce mi się jeść . Co chwila bym jadła ... nie wiem co się ze mną dzieje ..

Gość to przegięcie
Domniemam że masz nie więcej niż 20 lat bo jeśli więcej to Twoje podejście jest jedną wielką porażką:O

Gość Amandzia.
Ehh... no właśnie mam poniżej 20 .. ; / i też własnie dlatego się boje . Jestem jeszcze nieletnia ... a mama gdyby się dowiedziała to.. nawet nie chce pisać .

Gość to przegięcie
a antykoncepcji słyszałaś??

Gość Amandzia.
TAK SŁYSZAŁAM ! .. ; / ale stosunek przerywany też jest jakimś zabezpieczeniem . Więc razem uznaliśmy że to jest dobre . Tabletek nie chce brać bo hormony i to wszystko jestem młoda, nie chce się nimi faszerować .

Gość podniose temat bo
Mam troszke jak autorka, z tym, ze mam 23 lata i stałego partnera ;) bralam hormony pół roku, ponieważ miałam torbiel i troszkę z nim walczylam. We wrześniu odstawilam tabl, wszystko sie rozregulowalo. Szukam teraz innego ginekologa ale poki co również info na.pewne tematy moze którąś z Was sie z nimi spotkała - często w ciągu cyklu pojawia sie brązowy śluz, potem przed okresem, i lekkie czerwone plamki. Miesiaczka spóźnia mi sie 10 dni ( po anty to standart :/) dziś znów brązowe plamy, wieczorem gdzieś zaginęły, śluz bezbarwny ... Jestem przeziebiona moze to mieć wpływ ? Również kocham sie bez zabezp jezeli do weekendu nie przejdzie robie test. Teraz jest tp bez sensu bo.pije febrisan lykam rutino, coś na gardlo ...