Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mleczarka_174

DOCZEPIANIE WŁOSÓW - POMOCY!!!

Polecane posty

Cześc wszystkim! Często oglądam zdjęcia sławnych ludzi i zazdroszczę im pięknych i dłuuuugich włosów jakie ciężko zobaczyć u normalnych dziewczyn na ulicy. Zagłębiłam się w temat i czar prysł , niemal wszystkie kobiety po czerwonym dywanie chodzą ze sztucznymi włosami , daleko szukać ; taka miley cyrus raz ma włosy do ramion a raz do pasa. I szczerze powiedziawszy bardzo zazdroszcze tym ludziom , że mogą raz tak a raz tak wyglądać :) I teraz czas na parę pytan; jaki jest koszt przedłużenia włosów (krótkich za ucho) na takie sięgające zapięcia stanika? Chodzi mi wyłącznie o włos naturalny! No i czy warto , jak z dbanie o taką fryzurę codziennie , jak długo utrzymuje się na głowie , czy jest bardzo szkodliwe dla moich własnych włosów , czy wygląda to sztucznie...itp. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Własnie oglądam zdjęcia w internecie i jestem nimi zachwycona. Co do zapuszczania , włosy mi rosną jakby chciały a nie mogły :( . 2 lata temu ścięłam się na chłopaka , teraz ledwo mogę założyć kosmyczki za ucho. To aż nienormalne , patrzę po swoich koleżankach i widzę kolosalną różnice