Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaa

smutno mi bo ..

Polecane posty

Gość takajednaaa

źle mi sie uklada z facetem . kiedys przyjeżdzał do mnie specjalnie , a teraz nawet jak sie rzadko widujemy to on woli isc do kolegów bo np zadzwonia i on juz leci do nich kiedys go zatrzymywałam prosiłam ale on i tak do nich szedł wiec uznałam ,ze juz nie bede . mimo to mi przykro bo traktuje mnie jak hotel darmowy np przyjdzie nachlany od kolegow zeby sie u mnie przespac rozumiem ,ze on potrzebuje miec kolegów ,ale ja sie nie czuje kompletnie dla niego wazna , nie wiem moze mu sie znudziłam poprostu.. seks jest ,,ale czuje ,ze juz nie jestem dla niego zbyt wazna

Gość takajednaaa
up

Gość mnie olały
jak woli kolegów niech go przenocują ochlanego :o

Gość takajednaaa
no wlasnie dzisiaj mu powiedziałam zeby u nich zostal bo ja sie i tak nie wyspie jak on bedzie zachlany i mam nadzieje ,ze u nich zostanie ...

Gość takajednaaa
bo jak ja sie czuje jak on do mnie przychodzi tylko na nocleg ,albo na szybki numerek? walczyłam o to jakos ,a teraz mi smutno ,ale juz nie bede walczyc.. trudno jak tak dalej bedzie to samo to sie rozpadnie z braku spedzonego czasu razem

Gość takajednaaa
up

Gość pikachufra
przestan o niego walczyc, bo czas tracisz, a on sie po prostu odkochal i jest teraz z toba z przyzwyczajenia i wygody, a no i dlatego ze nic lepszego jeszcze nie znalazl ja kilka lat temu bylam w bardzo podobnej sytuacji, trwalo to prawie rok a ja sobie wmawialam ze to nic... no i w koncu mnie zostawil bo poznal inna... najgorszy okres w moim zyciu. Jakbym mogla wybierac teraz to ja bym go zostawila - boli tak samo ale przynajmniej zostaje ci troche dumy i szacunku do siebie

tak to sie konczy gdy w swej proznosci Niewiasta mysli , ze cycki usta i dupas to juz wszystko co mozna facetowi zaoferowac a i jeszcze drewniany sex z dawanym chlopakowi odczuciem , ze ma wogoloe zaszczyt i szczescie niemorzebne ze mu pozwoli sie Niewiasta nieboga i niewinna dotknac a wciaz w facetach tkwi . najpiekniejsza ta , ktorej jeszcze nie mielismy.

Gość takajednaaa
tak mysle ,ze go zostawie ,ale to boli niestety :( mam innych adoratorow i ciagle sa jacys nowi , jestem młoda , nie głupia to nie jest tak zle ,ale i tak mi ciezko

Gość takajednaaa
ale jakoś tak czułam ,ze to sie skoczy predzej czy pozniej bo powoli było coraz gorzej. tzn znamy sie lata. pierwsze pół roku było jak w bajce , a potem mu dalej na mnie zalezało ,ale czesciej sie kłociliśmy ,a teraz mu chyba coraz mniej zalezy

Gość pikachufra
wiem dokladnie o czym mowisz... i bardzo mi przykro bo wiem ze rozstania bola i ze jakos tak do konca chcialoby sie miec nadzieje ze cos z tego bedzie. Ale wierz mi, w momencie kiedy on odchodzi nie dosc ze bedzie bolalo to jeszcze badziesz sie czula ponizona a to jest jeszcze gorsze. Mozesz tez go zostawic i zobaczyc co zrobi. Jesli nadal mu na tobie zalezy to bedzie o ciebie walczyl, a jesli nie - to marnujesz czas, ktory moglabys spedzic z facetem ktory na ciebie zasluguje

Gość takajednaaa
pikachufra- masz racje :) jak mu bedzie zależało to mi nie pozwoli odejść od tak