Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnNikt28

Czy istnieją wrażliwe i inteligentne dziewczyny w wieku 16-19 lat?

Polecane posty

Gość OnNikt28

Mam 28 lat i bardzo mi się podobają dziewczyny w wieku 16-19 lat,są niesamowicie urocze.Niestety przy bliższym poznaniu za każdym razem się zawiodłem.Zawsze wydawało mi się że nastolatki są wrażliwymi romantycznymi idealistkami lubiącymi czytać książki a spotkałem same zachowujące się tak ze pominę opis tego z powodu poziomu zażenowania.Jedna na koncercie proponowała mi sex w toalecie a miała 17lat (poważnie !). Czy większość współczesnych młodych dziewczyn taka jest?przecież jak ja byłem nastolatkiem to takie zachowania wśród dziewczyn oczywiście były ale niszowe.Aż boje się pomyśleć co będzie jak dorosną.

Gość no jak massz 28 lat
to sie nie dziw , ze proponują ci sex za kase takie młode dziewczyny czeg innego mogą chciec od takiego dziada jak ty

Gość namkt
mi w wieku 13-17lat, wrażliwe to one są z wyglądu

Gość no jak massz 28 lat
nastolatka lubiąca czytac książki? człowieku z księzyca spałes? one czytają szkolne lektury bo muszą, a nie bo lubią

Gość idź stąd chłopie
zawiąż sobie na supełek bo si się sperma uszami wylewa jak ty już tak na forach fantazjujesz to tylko patrzeć jak zaczniesz w realu dzieci zaczepiać aż wreszcie jakąś zgwałcisz

Gość kgyigyigy
istnieją,ja mam 19 lat czytam ksiażki jestem wrażliwa romantyczna idealistka. Ale wolałabym być inna,żyłoby sie łatwiej i weselej :P

Gość lalalalalalalalalalallaa92
ja mam 20 lat i jestem romantyczna idealistka lubiaca ksiazki...ja mialam 18-19 lat tez taka bylam....tak wiec istnieja.....

Mam prawie 18,5 roku, wlasciwie juz 19, zdalam egzamin do szkoly paramedycznej we Francji, bylam na wolontariacie w Somalii, jestem pracownikiem Amnesty International, duzo czytam, jestem dosc ladna :P wrazliwosci mi zatem nie brakuje :)