Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitne niebo chce

Wkurzaja mnie ludzie ktorzy...

Polecane posty

Gość blekitne niebo chce

... Sraja wyżej niż dupe mają ( brzydko mówiąc. Jestem osobą skromną, zarabiam niewiele bo jeszcze studiuję, ale staram się. I tak: matka która nigdy nie pracowała KAŻDEGO dnia gdacze mi o tym jak mało zarabiam, że jestem nieudacznikiem itp. A ja się staram jak mogę, łapię dorywczych prac i sama utrzymuje się od 18 ego roku życia Druga sprawa to bratowa i brat. Brat bezrobotny, a bratowa sprząta za granicą. Obydwoje gardza ludźmi którzy mają niskie pensje i nie ukrywają tego :O ciągle mam wypominane że nie mam normalnej pracy, jawnie śmieją się ze swoich sąsiadów, rodziny a sami nie są lepsi. No wkurzal mnie to ze uważają się i zgrywaja bogatych. Jak już wspomnialam mam dorywcze prace np na wakacje, a brat się ze mnie smieje ze biorę byle co, a sam odrzuca wszystkie oferty pracy. No jak nazwać takich ludzi?

Gość to są najzwyklejsze pod
słońcem debile. Współczuję Ci. Olej dziadostwo i rób po swojemu.

Gość blekitne niebo chce
Najgorsze jest to ze miałam z bracie najlepszego przyjaciela, razem pracowaliśmy, jakoś nie wydziwial, ważne że pieniądze były na naukę. Poznał bratowa, strasznie się zmienił i teraz jaj sie do mnie w ogóle odezwie to po to żeby zasmiac się w twarz że w ogole rusze gdzieś tyłek. Smutne to jak cholera :(

Gość pinnaccoladda
no to ci nie zazroszczę toksycznej rodziny wepnik w klapę marynarki czarną tasiemkę na znak żałoby po bracie-przyjacielu :P, :P, :P i żyj własnym zycciem :)