Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony Roman

Co sądzicie o pięknych ukrainkach i rosjankach, które żenią się z polakami?

Polecane posty

Gość xen
Wykształcony Romanie,kobiety nie żenią się.

Gość do pan Rosjanek
Jak trafilyscie na kafeterie? Czy Wy tez macie takie forum lub cos podobnego ?

Gość fgvfgbhrfghgfd
szukaja rosjanek , a to ftakie syfiarki flejki, ble ,śmierdzelki ;D

Gość do pan Rosjanek
Moja pytanie zabrzmialo glupio ( przypomnialo mi sie jak moja amerykanska pracodawczyni spytala mnie kilka tyg. temu , czy mam TV w domu. Byla zdziwiona, gdy odpowiedzialam jej twierdzaco) Zapytalam o to, poniewaz kiedys moja kolezanka Mongolka powiedziala mi , ze ona uzywa internetu w jezyku ang. , poniewaz jest malo stron w jej jezyku ojczystym.

Gość do pan Rosjanek
zaciekawilo mnie to, gdy napisalas , ze w Rosji jest malo mezczyzn i kobiety musza ,, walczyc ,, o nich sposobem ubierania itp. Chyba musze bardziej dbac o siebie w domu , bo troszeczke po slubie sobie pofolgowalam. Dzieki, ze mi o tym przypomnialas . Pozdrawiam

Gość gość
Znam pare rosjanek osobiscie, i troche prawdy jest w tym ze 1. Ubieraja sie wyzywajaco, od razu da sie zauwazyc ze dziewczyna nie stad.. 2. Nie za bardzo dbaja o czystosc w domu 3. Zlapac bogatego meza to dla nich cel w zyciu, ale to akurat polek tu tez sie tyczy....

Gość do xen
haha! sluszne spostrzezenie. Roman to chyba ironicznie napisal, ze wyksztalcony

Gość gość
Zadna ironia,tylko przyziemny brak wyksztalcenia :O

Gość gość
Ukrainki to piekne kobiety, jednak w facetach widza tylko portfel. Poznalam wiele. Latwe i nie latwe, wyksztalcone i nie. Ostatnia ktora poznalam to corka dwoch prof. uniwersyteckich i wyszla za maz za faceta przystojnego fakt ale 20 lat starszego od niej...ma ferrari. Przyjazn dla nich tez nie ma wielkiego znaczenia. Taka jest ich mentalnosc...bardzo przyziemna. Liczy sie dla nich " tu,teraz, to co moga doknac. "

Gość wiekowy
A co powiecie o naszych pięknych,wykształconych,inteligentnych i nie wiem co jeszcze Polkach na zachodzie.Ich jednakowy styl ubierania.Z daleka widać kto to jest.Zadawanie się z Turkami,czy innym dziadostwem to robią tylko nasze naj...Polki.Myślicie że Niemiec,Anglik czy Holender zakocha się w biedocie z polski.Sporadycznie.Zresztą to co on mówią o Polkach to aż przykro słuchać.

Gość gość
Mój znajomy wziął sobie za żonę ukrainkę, ach, co to był za widok zakochanej pary...jak zakochane ptaszki...już nie są ze sobą, niecałe dwa lata trwało to małżeństwo i uciekła...w porzuconych papierach były wyniki z badań na hiv robiła je dwa razy w roku, a może i więcej...jak myślisz, dlaczego?

Gość gość
wiekowy,wyzej-ani z sensem ani na temat...

Gość wiekowy
Jest na temat.Obgadujecie innych ale należy wiedzieć o tym że tam gdzie jest bieda wszyscy(no prawie)są tacy sami.

Gość gość
Nie o Polkach jest temat-ew, o "polakach" .jak w tytule :D

Gość gość
do goscia powyzej , dobre haha

Gość gość
Sama jestem Ukrainką i mam męża Polaka. Jesteśmy małżeństwem od kilku lat. Mamy 2 letniego synka i żyjemy szczęśliwie. Nie wiem czemu tak narzekacie na swoich rodaków. Mój mąż to wspaniały mężczyzna gotuje, sprząta, zajmuje się dzieckiem, właściwie nic prawie nie muszę robić w domu. Macie tylu wspaniałych mężczyzn w swoim kraju a nie potraficie ich dostrzec a może nie chcecie. Wiele moich koleżanek, które są w związkach z Polakami bardzo sobie ich ceni. Pozdrawiam :*

Gość gość
nie piszmy stereotypami,. zyd-zlodziej, niemiec-morderca, ukrainka-prostytutka z hiv, . Nie sadze , zeby wszystkie to mialy. Chociaz czytalem ostatnio , ze dwie tirowki z ukrainy zostaly zamordowane, bo zarazaly mezczyzn.

Gość gość
Gdy czasem na ulicy zaczepil mnie jakis mezczyzna i pytal czy jestem z rosji lub ukrainy to potem w domu plakalam o to. Mi one sie wydawaky , ze to brzydkie prostaczki, ktore dawniej handlowaly na straganach. Teraz juz tak nie reaguje, to bylo kilka lat temu gdy przeprowadzilam sie do stanow :)

Gość gość
nie znam takich :(

Gość gość
nie znam takich :D ale jesli wychodza za maz z milosci i sa szczesliwe to chyba fajnie :D pewnie liczyles na wylanie zolci, co? :D nie obchodzi mnie z kim sie wiaz inni ludzie, moga sie wiazac nawet z eskimoskami ja mam to w d***e :P tylko nie wiem czy wy sie przypadkiem nie przeceniacie panowie :D

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Co sądzicie o pięknych ukrainkach i rosjankach, które żenią się z polakami?" Mądre kobiety, choć Polacy są biedni to są to porządni faceci, a Polki nie umywają się do Rosjanek.

Gość gość
ze sa zwyczajnymi k****ami i frajerow naszych polskich ciagna z kasy i po to aby sobie zalatiwc pobyt legalny takiej obojetne z kim i gdzie byleby sie wyrwac ze swego kraju kazdy to wie i tylko frajerzy wierza ze to love :D

Gość gość
Mam bliską koleżankę Ukrainkę, bardzo ładna, mądra i wykształcona kobieta. Jej maż Polak, to istna tragedia, ona dokłada do jego 'biznesów', mnóstwo pieniędzy straciła, ale wsie zakochała i ma. Mam jeszcze kumpla Ukraińca, który od lat tutaj mieszka i nie potrzebuje obywatelstwa polskiego. Znam wiele osób z tamtych rejonów i są na prawdę różni. Uważam, że to w większości fajni, mili i pracowici ludzie.

Gość ja weszlam kiedys
na portal randkowy, to byl dla cudzoziemcow i rosjanek. Widzialam reklame. Ci obcokrajowcy byli obrzydliwi, nie wiem czy to bylo po to, zeby bylo wiecej mezczyzn chetnych. Kobiety byly ladne, chociaz nie odrozniloby sie czy to polka czy jakas inna slowianka. Jednak Ci mezczyzni to dziadki, a reszta o twarzach uposledzonych. Przeciez te kobiety tez sa ludzmi i odczuwaja obrzydzenie. Czy to bieda az tak pcha je do tego? Jak bede w domu to poszukam nazwe tego portalu i podam to ujrzycie te pary.

Gość ja weszlam kiedys
Zmierzalam do tego, ze nawet przecietny polaczek bedzie mogl brylowac wsrod tych mezczyzn

Gość wiadomosc ta tylko dla kobiet
A, zapomnialam dodac, ze nie zamierzam reklamowac rusek ( trzeba tam zaplacic,zeby szukac kobiet, wiec polacy tam i tak nie wejda)

Gość mam lekertyhju
a szacowny wykształcony roman z ukrainką romansuje i jak trzyma sie lepiej niz polka :D

Gość gość
cytat wiekowy :,,A co powiecie o naszych pięknych,wykształconych,inteligentnych i nie wiem co jeszcze Polkach na zachodzie.Ich jednakowy styl ubierania.Z daleka widać kto to jest.Zadawanie się z Turkami,czy innym dziadostwem to robią tylko nasze naj...Polki.Myślicie że Niemiec,Anglik czy Holender zakocha się w biedocie z polski.Sporadycznie.Zresztą to co on mówią o Polkach to aż przykro słuchać.,, koniec cyt. Co powiemy ? Fakt Polki sie wyrozniaja zarowno stylem ubioru jak i rysami twarzy . ale to wcale nie jest zle . Prosze Pana Pan chyba nie widzial co niektorych Angielek i Niemek . Zarowno styl ubierania jak i wyglad momentami zostawia duzo do zyczenia , ale to sprawa gustu . a Amerykanki ? Czy Pan widzial Amerykanki ? Otyle , w dresach ... Te szczuple laski w szpilkach , dobrze ubrane ,to niech Pan sobie szuka w amerykanskich tasiemcach np . ,,Moda na sukces,,. Wiekszosc Polek napawde dobrze sie ubiera w porownaniu z innymi nacjami . Ale lepiej pluc na kobiety ze swjego kraju . Cudze chwalicie , swego niedoceniacie . A czy Anglik zakocha sie w Polce ? Tak prosze Pana , zakocha . spotkalam na swojej drodze juz kilka takich par i jest OK.

Gość gość
Tez mieszkam za granica i mam znajomych wsrod i ukrainek i rosjanek. Mylicie sie i to bardzo, twierdzac ze tylko polki spotykaja sie z czarnymi! To wlasnie panie zza wschodu z nimi randkuja. Oni sa da nich synonimem bogactwa. Moje kolezanki ukrai randkuja i z arabami i z turkami( to szczegolnie wtedy gdy sa w swoim kraju) i z murzynami. Polacy nie maja w polsce tak bardzo do czynienia z nimi jak ja tutaj.

Gość pewnie stali bywalcy
Kafeterii znaja juz moja historie :) ( wtracam ja do roznych topikow) Moj maz tez mial zone ukrainke. Ona dawala d**y kazdemu za jeden usmiech. Wiedzieli o tym wszyscy oprocz meza. Mowili na nich d*podajka i rogacz. W koncu po kilku latach, kolezanka tej ukrainki zlitowala sie nad nim i mu powiedziala, zeby sie wreszcie ogarnal i przeczytal jej pamietniki, w ktorych ona spisuje swoje dzieje.