Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abece5

dzień Matki

Polecane posty

Gość abece5

czy w dzien matki składacie życzenia teściowym jeśli tak to bo kupujecie?

Co roku składam teściowej życzenia.Nie pałam do niej wielką miłością ale to dla mnie nie problem złożyć w takim dniu życzenia.A jeśli chodzi o prezent to jest to drobiazg - róża lub ulubione czekoladki.

Gość abece5
czy tylko Potwor z Bagien sklada tesciowej zyczenia na dzien matki?

ja zawsze składam teściowej życzenia, mam z nią lepsze relacje niż z moją własną matką a jeśli chodzi o prezent to wystarczy drobiazg w zależności od upodobań, ja zawsze daję słonika bo teściowa ma bzika na punkcie ich zbierania ;)

Gość laurencjagrzmot
teściowej?! nie wpadłabym nawet na to. matkę mam jedną.

Gość a ja a ja
tesciowa to nie matka niech twoj m sklada jej zyczenia a ty ogranicz sie do swojej mamy!!!!mame ma sie jedną tą która cie urodziła!!

Gość nie bylam dzis w kosciole
ludzie a coz to takiego wielkiego by sie stalo jakbys zlozyla zyczenia tesciowej, cos sie obruszyla ze matke ma sie jedna! moze i tak ale jezor ci nie odpadnie jak powiesz wzystkiego dobrego. a jak nie chcesz skladac to trzymaj chociaz kwiatki czy czekoladki w lapach, dopiero glupio by wygladalo gdybyscie w dzien matki poszli do tesciowej i maz by skladal zyczenia a ty w tym czasie bys sie rozsiadla wygodnie bez slowa. albo jeszcze gorzej gdyby maz sam musial do tesciowej isc, jestescie rodzina to szanuj jego matke chociaz w tym dniu! kochac jej nie musisz ale zwyczajny szacunek sie nalezy przynajmniej w dniu jej swieta, bo dzieki niej masz meza baranico jedna! :O

Gość bubububububu
ja składam życzenia przez telefon, prezentu nie kupuję, bo się przy tej okazji nie widujemy swojej mamie kupuję kwiaty

Gość zamezna kobitka
Nie skladam zyczen tesciowej, przeciez to nie moja matka, tylko meza. Ja mam swoja mame.

Gość zamezna kobitka
Zreszta moj maz mojej mamie zyczen nie sklada-bo z jakiej paki?-swoja matke ma, to sklada jej.

"kochac jej nie musisz ale zwyczajny szacunek sie nalezy przynajmniej w dniu jej swieta, bo dzieki niej masz meza baranico jedna! " Idąc tym tropem to teściowa mi też powinna złożyć życzenia bo to też moje święto, jestem matką i dzięki mnie ma wnuka ?

Gość idel
a ja mam dylemat maz jest za granica tesciowa mnie irytuje ale nie wiem w sumie od niej zczen na dzien dziecka nie dostaje

mi tesciowa tez sklada zyczenia, na dzien dziecka :) tak jak moi rodzice zawsze to robia. dla rodzicow zawsze jestesmy dziecmi.

Gość idel
tez? ja napisalam ze mi nie sklada,wogole dla mnie tesciowa moglaby sie wyprowadzic na 2 koniec swiata a i tak bylaby wrzodem na dupie

Gość zamezna kobitka
Maz zagranica? to niech wysle tesciowej kwiaty przez Poczte Kwiatowa.

Gość njjsdnjnc
mi nigdy nie skladaja zyczeń z żadnej okazji bo nie odprawiam żadnych imienin czy urodzin to z jakiej racji Ja mam jej skladać życzenia? mamie owszem ale teściowej nie.

Idąc tym tropem to teściowa mi też powinna złożyć życzenia bo to też moje święto, jestem matką i dzięki mnie ma wnuka ? http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnxtjl0G6J1 qh9q22o1_500.gif http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY do tego cytatu sie odnioslam majac na mysli, ze rodzice nam skladaja na dzien dziecka, a my im na dzien matki (ojca ani tescia nie mam niestety), nie odnosilam sie do tej co pisze, ze jej tesciowa na dzien dziecka nie sklada. jak pisalam tamtego posta, to twojego jeszcze nie widzialam :O

Gość idel
ok myslalam ze odnosilas sie do mojego postu sorki, podjelam decyzje nie bede skladala zyczen na dzien matki swojej paskudnej tesciowej tym bardziej ze tylko zawsze wszystko utrudniala,jak maz chce to niech do niej dzwoni i sklada zyczenia ja mam ja gdzies

Prezent kupuję zarówno mamie jak i teściowej ,są to zwykle kosmetyki. Natomiast życzenia ja składam swojej mamie a mąż swojej.Chyba że jedziemy razem do tesciowej to też składam jej życzenia.

wściekła mrówa ----- > Ależ sobie tok myślenia wymyśliła :D Tak czy siak może gdyby chodź jedna z Was pamiętała o teściowej to by było na świecie o jedną wredną teściową mniej :D :P W każdym razie każda z nas robi jak jej serce i rozum podpowiada.Nie ma co się kłócić i licytować.Ja w każdym razie do mojej mówię "mamo" ,dobrze wychowała mi męża i naprawdę korona mi nie spadnie jak pójdę do niej z jednym kwiatem.Ona również pamięta o moich świętach czyli rocznicy ślubu,urodzinach.....a czasami nawet złoży życzenia z okazji dnia dziecka :D :P . To ostatnie to nawet mnie krepuję :D Bo jaka tam ja córka :P Ale skoro ona się cieszy? w czym problem :D

poprostu mnie dziwi składanie życzeń teściowej tylko dlatego że jes matką męża:) Ja jestem matką wnuka więc tęz życzenia analogicznie poprosze :P jeśli ktoś ma ze swoją "matczyne" kontakty to prosze bardzo,ja to rozumiem, nie rozumiem tylko życzeń w ten dzień z musu :) ja ze swoją jestem na Ty, i potwór z bagien może Cię zaskocze ale jesteśmy w b.dobrych kontaktach ( choć czasem wkurza jak każdy :P ) Na dzień mamy jednak życzeń nie składam, w każde urodziny, rocznice i święta owszem :)

nie składam teściowej bo to jest Dzień Matki mojej matki nie przybranej teściowa to doskonale rozumie

Gość mała miiiiiiiii
teściowa to nie matka więc życzeń nie dostaje

Gość edabrowska
Skladamy oboje obu mamom.mamy po dwie od dnia slubu.

a ja składam i daje prezent :) póki co kupiłam pędzel do różu...ale muszę coś jeszcze dokupić :) teściowa to matka mojego męża, a mąż i ja to jedno - z takiego założenia wychodzę...

Gość śmigła
sama jestem teściową, ale w ten dzień dostaję życzenia tylko od swoich dzieci. jad e też do swojej mamy. mąż jedzie na cmentarz zapalić znicze swojej mamie. dzień teściowej jest 5 marca i wtedy dostaję życzenia od synowych i zięcia.

Raz byłam z życzeniami w zastępstwie męża, jak wyjechał :) A tak pilnuję go żeby skoczył z kwiatkami. Prezenty swojej mamie kupuję, przeważnie zrzutka z rodzeństwem.

Gość marika...
tak sladamy razem ze mezem obydwu mamom, obie dostaja od nas kwiaty.

Gość Elżunia lalala
U nas teściowa też dostaje upominek zwykle coś do kuch z agd http://rtvagd.wp.pl/gid,15654455,img,15654480,kat,1032149,title,Co-kupic-na-Dzien-Matki,galeriazdjecie.html