Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka nożna

Jak sie ubrać na impreze w klubie?

Polecane posty

Gość studentka nożna

Na codzien chodzę w dżinsach, to impreza uczelniana. Kupiłam ostatnio wysokie szpilki na platformie i mam zamiar założyć naprawdę krótką i obcisłą (na grupych ramiączkach) sukienkę - kupiłam ją tanio, i bardzo mi się podoba. Problem w tym, czy to nie będzie wyglądało zbyt wyzywająco...? Moze wezme coś dłuższego, ale chciałabym wreszcie... pokazać nogi :(

Gość Tomasz J.
ubierz się w to i zarzuć kilka fotek do oceny :D

Gość nieoNN
W takiej krótkiej to się nie pobawisz...to ciągłe podciąganie potrafi skutecznie zepsuć spontan a jeśli jeszcze będziesz tańczyć to już klapa...Skoro jednak chcesz w nie wyjść to czemu nie?

Gość studentka nożna
nie chce wyglądać jak jakaś dziwka, jak to moja siostra określiła... Chce wreszcie zrzucić dżinsy, a kupiłam sukienkę na tę impreze. Faktycznie, może się podwijać i bedzie problem... kurde...

Cóż no, ciężko w naprawdę krótkiej, obcisłej sukience i wysokich szpilach nie wyglądać jak dziwka.

Gość studentka nożna
może do niskich butów efekt bedzie łagodniejszy?

Gość nieoNN
Kiedyś poszłam na imprezę w sukience typu bodycon,obcisła i kończyła mi się zaraz za pupą.Do tego miałam szpilki.Wyglądałam nieskromana będę,świetnie -ale co z tego... To była bardzo nieudana impreza.Z natury jestem spontaniczna,uwielbiamtańczyć ale ja łatwo się domysleć z tańca nic nie wyszło.Na czym ci bardziej zależy;żeby wyglądać czy zeby sie dobrze pobawić?Mam juz swój patent zeby było seksi ale wygodnie.Obcisłe rurki,szpilki a góra gorset.

Gość studentka nożna
dzięki, jednak wezme spodnie :)

ja na imprezach klubowych zawsze bawilam sie w spodniach - ktrotkich albo dlugich zalezy i wygodnych butach jeden jedyny raz poszlam w spodniczce i mialam po zabawie, bo musialam pilnowac caly czac czy mi sie nie podonosi no i nie obylo sie od durnych przychlastow.. Jak mam szalec na parkiecie to tylko w wygodnych dla mnie ciuchach

Gość andrea1521

Gość LoveGirl
Idę własnie do klubu 1 raz sądze ze czarne leginsy oraz bluska z małym dekoldzikiem + plaskie buty ... oraz jakis wisiorek i wiszace kolczyki lub ylko takie normalne. I bdz wystarczajaco czysz nie?

Gość ja nie mam tego problemu
Do krótkiej sukienki leginsy, i niczym nie trzeba się martwić ;)

Gość gość
ja do klubu zawsze chodze w takiej obcislej sukience i wtedy bardzo fajnie jest :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
luźno i wygodnie. ja zazwyczaj wybieram sukienki sugarfree. Przyciągają uwagę, a czuję się komfortowo.