Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trollo

chyba jestem uzależniony od majonezu

Polecane posty

Gość trollo

Uwielbiam po prostu. Do kanapek nie uznaję innego smarowidła. Jem również z pizzą, zapiekankami oraz frytami. Nawet kotleta na obiad potrafię lekko przesmarować majonezem. Tylko dlaczego to cholerstwo musie mieć tyle kcal...

Gość trollo
nikt wiecej tak nie ma?

tez lubie majonez dodaje do frytek, hamburgerow nugetsow marynat do mini-pizzerinek do sosow majonez jest pycha :)

Kotlet cienko rozbij przypraw jak lubisz posmaruj cienko majonezem poloz plasterki cienkie sera zoltego cienkie plasterki korniszona i cebuli czerwonej zwin ciasno opanieruj smaz na patelni pchotka ;)

Gość trollo
o, te zawijane "kotlety" muszą być pyszne na pewno wypróbuję. z czego robisz; schaby czy kurzy cyc?

albo to albo to :) oba samkuja rewelacyjnie jak robie kuraka w folii to na marynate idzie sos sojowy majonez casem odrobina keczuou pare kropel bialego wytrawnego wina papryka ostra sol ziolowa pieprz czarny lub kolorowy i tak sobie siedzi w marynacie cala noc :)

albo moje mini pizzerinki buleczka na pol samruje maslem daje drobno pokrojone pieczarki cienko pokrojony ser zolty preferuje krolewski albo radamer na to majonez rozsmarowuje i siup do piekarnika rewelcja :)

tfu nie kuraka a SCHAB W FOLII :) gotowany pyszotka na zimno i na cieplo na cieplo z sosem chrzanowym jest extra a na zimno moja przykladowa kanapka maselko serek topiony chohland ziolowy listek zielonej salaty cienkie plastry cebuli czerwonej jajko na twardo pomidor i MAJONEZ :)

Gość ostatni moheranin
a nie ma tam czasu glutaminianu sodu